Ofisteknik Büro Makineleri ve Teknik Servis Hizmetleri Anonim Şirketi

Ofisteknik

Şişli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Bahçeler Sok. Ortaklar Cad. No: 20 Efe Han Kat: 3 Fulya Mh. Mecidiyeköy Şişli, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 267-4500 ara

Hakkında

Ofisteknik:

Ofisteknik Büro Makineleri ve Teknik Servis Hizmetleri Anonim Şirketi

Her türlü büro makineleri;fotokopi baskı matbaa makineleri printer sistemleri ve makinelerin yedek parçaları sarf malzemelerinin ithalatı ihracı dahili ticaretini yapmak ve ilgili makinelerin teknik hizmetlerini vermek ve İştigal konusuna girecek işlerle ilgili olarak doğacak borç ve alacakları teminen ipotek almak ve fek etmek, ipotek vermek ve fek etmek, rehin vermek, rehin almak bunları fek ve tadil etmek, 3. şahıs ve şirketlerin kullandığı veya kullanacağı kredilerin teminatı için ipotek almak ve vermek Faaliyetler için uygun görülen gayrimenkul haklarını satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek takas, ve trampa etmek, teminat olarak göstermek, her türlü gayrimenkul ve menkul ipoteği almak ve fek etmek ipoteği vermek ve fek etmek, rehin vermek, rehin almak, bunları fek ve tadil etmek, 3. şahıs ve şirketlerin kullandığı veya kullanacağı kredilerin teminatı için ipotek almak ve vermek, ve 15. 4. 2010 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 465025 sicil no ile kayıtlı firma, 31 Ekim 2001 tarihinde kuruldu. Ofisteknik, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan büro makineleri ve malzemeleri.

Soru & Cevap:

Ofi̇stekni̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • büro makineleri ve malzemeleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Ofi̇stekni̇k'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.