Nuhoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Nuhoğlu İnşaat A.Ş. Genel Merkez

Ataşehir, İstanbul
Nuhoğlu İnşaat A.Ş. Genel Merkez

51 kişiden %70'si beğendi (3.5)

İletişim bilgileri

Adres: İnönü, Kartal Cd. No:86, 34755 Kayışdağı/Ataşehir/Ataşehir/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 576-4950 ara

Hakkında

Nuhoğlu İnşaat A.Ş. Genel Merkez:

Nuhoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Kamu ve özel kuruluşların her nevi betonarme, karkas, kargir, tarzda fabrika, apartman, yol ve köprü inşaat işlerini yapmak, arttırma ve eksiltmelerine girmek taahhütlerde bulunmak Bina ve tesislerin kurulması için arsa arazi ve bina gibi gayrimenkulleri alıp satmak, imar durumlarını çıkarmak bunları tevhit ve yeniden ifraz ve parselleştirmek ve bu işlemleri resmi ve özel müesseseler nezdinde takip ve neticelendirmek ve İşletme amaç ve konusunun gerçekleştirilmesi için menkul ve gayrimenkul iktisat etmek iktisap ettiği menkul ve gayrimenkullerin ihtiyaç fazlarını başkalarına devir etmek bunların üzerinde ipotek vs. aynı haklar tesis etmek kiraya vermek başkalarının tesis ve menkul gayrimenkulleri üzerinde hak ve alacaklarının temini için aynı şahsi her türlü rehin ipotek ve teminat alabilir ve verebilir, şirketin maliki bulunduğu gayrimenkuller üzerinde gerek kendi borçlarının gerekse 3. kişilerin borçlarının teminatı olmak üzere ipotek ve sair aynı haklar tesis etmek Şirketin amacı ile ilgili olarak şirketin ve 3. şahısların borçlarını ve alacaklarını temin için, ipotek, rehin, işletme rehini, kefalet ve diğer teminatları vermek, ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları almak ve 27. 7. 2012 tarihinde tecsil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 223904 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. Nuhoğlu İnşaat A.Ş. Genel Merkez, İstanbul, Ataşehir ilçesinde yer alan İnşaat Şirketi. Bu mekan toplam 51 oy üzerinden 3.5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.nuhogluinsaat.com.tr

Nuhoğlu İnşaat A.Ş. Genel Merkez'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • İnşaat Şirketi
  • Gayrimenkul Danışmanı

Konum

Bu bölümde Nuhoğlu İnşaat A.Ş. Genel Merkez'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.