Nişantaşım Yuva Eğitim Danışmanlık Gıda Turizm San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Nişantaşım Yuva

Şişli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Valikonağı Cad. Akkirmanlı 3. Sok. No: 6 Nişantaşı Anadolu Lisesi Karşı Sokağı Meşrutiyet Mh., Nişantaşı, Şişli, İstanbul , Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 343-6960 ara

Hakkında

Nişantaşım Yuva:

Nişantaşım Yuva Eğitim Danışmanlık Gıda Turizm San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Eğitim bilgi sistemleri ve kültür faaliyetlerinde ilgili her türlü hizmeti gerçekleştirmek için yatırım yapmak, Şirket maksat ve mevzuunun gerçekleşmesi için menkul mallar, motorlu ve motorsuz vasıtaları, arsa, arazi ve binalar almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve nakdi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tahsisi ifraz tevhit taksim parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 525530 sicil no ile kayıtlı firma, 09 Haziran 2004 tarihinde kuruldu. Nişantaşım Yuva, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan kreş.

Soru & Cevap:

Ni̇şantaşim Yuva'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kreş
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Ni̇şantaşim Yuva'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.