tüketici hakları hakem heyetleri

Nilüfer Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti

Nilüfer, Bursa

()

İletişim bilgileri

Adres: İhsaniye Mah. Ahmet Vefik Paşa Cad. No:23 / 2 Hükümet Konağı A Blok Giriş Kat Nilüfer, Bursa Haritayol tarifi

Telefon: +90 (224) 249-3200 ara

Hakkında

Nilüfer Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti: Nilüfer Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti Bursa, Nilüfer ilçesinde tüketici hakları hakem heyetleri. Nilüfer Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti, Bursa, Nilüfer ilçesinde yer alan tüketici hakları hakem heyetleri. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Ni̇lüfer Tüketi̇ci̇ Sorunlari İlçe Hakem Heyeti̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • tüketici hakları hakem heyetleri

İncelemeler

Sayın Başkan ve üyeler;
064920180001036 karar no'lu tutanağınız ile ilgili sizlere söylemek istediğim bazı sözlerim olacak.
Öncelikle şunu belirtmek isterim, ben Oyak Renault Fabrikalarında yaklaşık 15 yıl satış sonrası müşteri istekleri ve sorunları ile ilgili hukuk departmanıyla beraber eksper olarak çalıştım.Sayısız müşteri şikayeti ve mahkeme bilirkişiliği yaptım, kısaca TÜKETİCİ HAKLARI VE KANUNLARI konusunu çok iyi bilen birisiyim.
Böylesi açık ve net konuya verdiğiniz karar beni gerçekten çok şaşırttı?
-Öncelikle,tutanak özetinde şikayetim ile ilgili yazılanlar benim dediklerimden farklı, şöyle ki; ben sizlere otelin kapanmış, yerine başka bir otel işletmesi gelmiş demedim? Benim dediğim net olarak şudur, "resimlerini görerek rezervasyon yaptığım böyle bir otel YOK,yerine başka bir otel falan açılmış değil, rezervasyon yaptığım tesis EGEM OTEL, gittiğimde bulduğum yer EGEM PANSİYON, EGEM OTEL kapanmış, EGEM PANSİYON'la ilgisi yok ve pansiyondan yaklaşık 1.5 km uzakta eskiden kapanmış bir otel.EGEM OTEL diye satılan tesisin resimleri gerçek bir otel, pansiyon ise tam bir ahır?? Bilmem anlatabildimmi???

Sizlere kanunun özellikle 4. maddesi hükümlerini hatırlatmak isterim;

"Madde 4/A- Sağlayıcı tarafından bildirilen reklam ve ilânlarında veya standardında veya teknik kuralında tespit edilen nitelik veya niteliği etkileyen niceliğine aykırı olan ya da yararlanma amacı bakımından değerini veya tüketicinin ondan beklediği faydaları azaltan veya ortadan kaldıran maddi, hukuki veya ekonomik eksiklikler içeren hizmetler, ayıplı hizmet olarak kabul edilir."

İşte benim şikayetim bu madde, bir tüketiciye 3 yıldızlı otel gösterip, ahır gibi pansiyon satamazsınız?? TEKRAR EDİYORUM, SATIN ALDIĞIM "EGEM OTEL", GÖRDÜĞÜM AHIRDAN BOZMA "EGEM PANSİYON"

Ben verdiğim paranın peşinde olmak bir yana, bir vatandaş olarak benzer mağduriyetlerin yaşanmaması, benzer satış yapanları olabildiğince caydırmak bu hakka yapabildiğimce katkı sağlamak amacıyla sizlere başvurdum.Sizler de gereğini yaptınız....yapmaya da devam ediniz....


merhaba
tekzen asmerkezden 11.07.2017 traihinde aldığım köşekoltuk 13.07.2017 tarihinde teslim edileceği söylendi .söylenen tarihte gelmedi ben de firmayı aradım 14.072017 teslim dediler yine gelmedi.mağza merkezini aradığımda satın aldığımız ürün mağzası ile iletişim kurmamızı ilettiler 15.07.2017 tarihinde tekrar aradım mağzada bulunan teşhir ürünü göndermişler fakat eksik puf ile. tekrar aradım 20 gün içinde yenisi temin edilip göndereceklerini ellerinde ürün olmadığını ilettiler teşhir ürün fiyatının da sıfır ürün ile aynı olduğunu ilettiler ben de şikayette bulunacağımı ilettim . makbuzlarım elimde .
bu durumda nasıl hareket etmeliyim yardımcı olabilirmisiniz
teşekkürler