Nil Tekstil ve Pazarlama Limited Şirketi

Nil Tekstil Ve Pazarlama Tic. Ltd. Şti.

Fatih, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Kemal Paşa Mah Ordu Cad, Selimpaşa Sk. No:24, 34134 Fatih/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 511-2162 ara

Hakkında

Nil Tekstil ve Pazarlama Tic. Ltd. Şti.:

Nil Tekstil ve Pazarlama Limited Şirketi

Her türlü iplik ve kumaşlardan ve bunlara ait yardımcı maşzemelerden tekstil ürünleri ve konfeksiyonda kullanılan başta kumaş olmak üzere her türlü malzemeyi imal etmek ve pazarlamak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. Şirket işlerinin gerektirdiği her türlü menkul ve gayrimenkul malları satın alabilir kiralayabilir kiraya verebilir, satabilir. Gayrimenkulleri üzerinde gerektiği taktirde her türlü inşaat yapabilir, yaptırabilir. Sahibi olduğu menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde ipotek, intifa, rehin, sükna gibi her türlü ayni hak tesis edebilir. Medeni Kanun uyarınca yapılması gereken her türlü tasarrufi ve iltizami işlemleri yapabilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 455865 sicil no ile kayıtlı firma, 09 Nisan 2001 tarihinde kuruldu. Nil Tekstil ve Pazarlama Tic. Ltd. Şti., İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan mağaza.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.niltekstil.com.tr

Ni̇l Teksti̇l ve Pazarlama Ti̇c. Ltd. Şti̇.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Mağaza

Konum

Bu bölümde Ni̇l Teksti̇l ve Pazarlama Ti̇c. Ltd. Şti̇.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.