Nida Turizm Seyahat ve Pazarlama San. Tic. Ltd. Şirketi

Nida Turzim

Beyoğlu, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Tarlabaşı Bulvarı No: 115 Kat: 1 Daire: 1-2-3 Kamer Hatun Mh. Tarlabaşı Beyoğlu, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 243-6373 ara

Hakkında

Nida Turzim:

Nida Turizm Seyahat ve Pazarlama San. Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü kara deniz ve hava taşımacılığı toplu taşımacılık işçi ve turist servisi ve taşımacılığı yurt içi ve yurt dışı yılcu taşımacılığı taahhüdü organizasyonluğu müşavirliği, Her türlü otel, motel, pansiyon, kamping, tatil köyleri, eğlence siteleri turistik tesisler işletmeciliği ve Her türlü gayrimenkuller ve altyapılar inşa ve onarımı taahhütlüğü müşavirliği organizasyonluğu alım satımı, Bu işler ile ilgili olarak her türlü yapı elamanları sıhhi tesisat malzemeleri inşaat malzemeleri alım satımı yurt içi ve yurt dışı ticareti. Şirket maksat ve mevzuunun icap ettireceği menkul ve gayrimenkul malları iktisap edebilir bunlar üzerinde her türlü hukuki tasarruflarda bulunabilir, bunları inşa edebilir inşa ettirebilir. başkasında kiralayabileceği gibi başkasına kiraya da verebilir. Alacakları için rehin ve ipotek alabilir, borçları için rehin ve ipotek vevrebilir. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 258788 sicil no ile kayıtlı firma, 20 Ekim 1989 tarihinde kuruldu. Nida Turzim, İstanbul, Beyoğlu ilçesinde yer alan turizm.

Soru & Cevap:

Ni̇da Turzi̇m'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • turizm
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Ni̇da Turzi̇m'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.