Net Vizyon Bilgi İşlem Sistemleri ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi

Net Vizyon

Şişli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Mecidiyeköy Mh. Cemal Sahir Sokak, No: 29 D: 25, Pk: 34387, Polat İş Merkezi, Mecidiyeköy, Şişli, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (850) 300-0850 ara

Hakkında

Net Vizyon:

Net Vizyon Bilgi İşlem Sistemleri ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi

Her türlü bilgisayar ve bilgisayar programı, her türlü elektronik ve bilgisayarlı mamul ve yarı mamul kart aksamı, yedek parça, gerekli gayrimenkulleri taşıt ve nakliye araçlarını satın almak kiralamak satmak kiraya vermek ipotek etmek ipotek almak velhasıl bu gayrimenkuller ve menkuller üzerinde aracılık yapmamak kaydı ile her türlü hukuki tasarruflarda bulunmak, ve şirketin anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
Net Vizyon, bilişim sektöründe yaşanan gelişmeleri ve yenilikleri yakından takip etmekte, sektörün ihtiyacına yönelik ürün ve hizmet geliştirmektedir. Yurtiçi ve Yurtdışında birçok kurum ile yapmış olduğu anlaşmalar sayesinde müşterilerine marka bağımlılığı olmaksızın hizmet veren Net Vizyon, uzman kadrosu, tecrübesi ve yaptığı Ar-GE çalışmaları ile müşteri ihtiyacını doğru tespit ederek kurumlara; yenilikçi, ihtiyaca uygun ve maliyet avantajlı ürün/hizmet sunmaktadır.
İstanbul Ticaret Odası'na 470547 sicil no ile kayıtlı firma, 06 Şubat 2002 tarihinde kuruldu. Net Vizyon, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan elektronik.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.netvizyon.biz

Net Vi̇zyon'un kayıtlı olduğu kategoriler:

  • elektronik
  • bilişim
  • network
  • elektronik
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Net Vi̇zyon'un haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.