Devlet Dairesi

Narlıdere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Narlıdere, İzmir
Narlıdere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

12 kişiden %66'si beğendi (3.3)

İletişim bilgileri

Adres: Huzur, Huzur Mh Mithatpaşa Caddesi, Kaymakamlık Binası 477/A, 35320 Narlıdere/İzmir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (232) 238-8081 ara

Hakkında

Narlıdere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü: Narlıdere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İzmir, Narlıdere ilçesinde kurum, milli eğitim müdürlüğü, , ilçe milli eğitim müdürlüğü. Narlıdere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İzmir, Narlıdere ilçesinde yer alan devlet dairesi. Bu mekan toplam 12 oy üzerinden 3.3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: narlidere.meb.gov.tr

Narlidere İlçe Mi̇lli̇ Eği̇ti̇m Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Narlidere İlçe Mi̇lli̇ Eği̇ti̇m Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

kızım ibni sina sağlık meslek lisesinde att okumakta ikinci sınıfta bu sene yazın yapılan bursluluk sınavını kazandı.okul yönetımı kaydımızı aldı evraklar tamamlandı ve okul açıldığı zaman bize bu konuda da bilgi verip işlemelerinizi tamamlarız dendi.bu gün (16,09,2014 salı )itibarıiylen okul müdürünün kızıma dediği size bursluluk ödemesının 2,dönemden itibaren yapılacak denmesi çok ilginç....?? çünkü kızımın diğer okullarda ki arkadaşları bankalardan hesap açıp okullarına teslim ettiler ve onlara kasım itibariyle bursluluklar yatacak denmişken bu okul neden böyle yaptığını açıklarmısınız.müdürün dediğine göre sistem çökmüş iletişim sağlnamamaktadır.beni bu kıonuda bilgilendirirmisisnz teşekkürler....