N. N. R. Elektrik Makine Sanayi ve Danışmanlık Pazarlama Ticaret Limited

N. N. R. Elektrik Makine Sanayi Ve Danışmanlık Pazarlama Ticaret Limited

Büyükçekmece, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Akçaburgaz Mah. 2. Cadde No:70 Kat 1 Esenyurt San 1 Blv. 4. Bölge 9. Cad. 72. Sok. No:17 Büyükçekmece, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 886-3000 ara

Hakkında

N. N. R. Elektrik Makine Sanayi ve Danışmanlık Pazarlama Ticaret Limited:

N. N. R. Elektrik Makine Sanayi ve Danışmanlık Pazarlama Ticaret Limited

Şirket kanunun uygun gördüğü, her türlü madde, hammadde, yardımcı madde, mal ve hizmetlerin pazarlaması ticaretini ithalat ve ihracatını yapabilir ve Gayrimenkul (Gemi dahil) satın almak, ferağ etmek, kısmen kiraya vermek veya kiralamak, ayrıca irtifak, intifa ve sükna hakları ile medeni kanun hükümleri gereğince ayni, gayri, maddi haklarla ilgili her çeşit iltizami ve tasarrufi işlemleri yapmak, gayrimenkuller üzerinde mükellefiyetli ve mükellefiyetsiz tasarruflarda bulunmak, şirketin maksat ve mezvuu ile ilgili faaliyetleri ile faydalı ihtira hak ve beratlarını lisans, imtiyaz ve telif haklarını marka ve patent, model, resim ve ticaret ünvanlarını know-how gibi haklara iktisap etmek, kiralamak, kiraya vermek, kullanarak satmak, üzerlerinde intifa ve rehin hakları tanımak gibi hukuki tasarruflarda bulunmak, konusu ile ilgili kurulmuş veya kurulacak şirket ve diğer kuruluşlarla işbirliği yaparak ortaklık kurmak, maksat ve mezvuuyu gerçekleştirebilmek için gayrimenkulleri devir ve ferağ ile bunlar üzerinde ipotek ve başkaca hakları tesis etmek, bunları kısmen veya tamanen başkalarına kiraya vermek, iştiraki bulunan şirket ve kuruluşlara kefil olmak, kefalet vermek, lehine verilecek kefaletleri kabul etmek taşınır ve taşınmaz mallar üzerinde şirket lehine rehin ve ipotek alabilir, mevcut ipotekleri fek edebilir ve 30. 5. 2007 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 472757 sicil no ile kayıtlı firma, 19 Mart 2002 tarihinde kuruldu. N. N. R. Elektrik Makine Sanayi ve Danışmanlık Pazarlama Ticaret Limited, İstanbul, Büyükçekmece ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

N. N. R. Elektri̇k Maki̇ne Sanayi̇ ve Danişmanlik Pazarlama Ti̇caret Li̇mi̇ted'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi