MUTLU AKÜ VE MALZEMELERİ SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ

Mutlu Akü Ve Malzemeleri A.Ş. - Genel Müdürlük

Tuzla, İstanbul

4 kişiden %100'si beğendi (5)

İletişim bilgileri

Adres: Tepeören Mh. Eski Ankara Asfaltı Caddesi, No: 210, Pk: 34959, Tuzla, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 304-1590 ara

Hakkında

Mutlu Akü ve Malzemeleri A.Ş. - Genel Müdürlük: Mutlu Akü ve Malzemeleri A.Ş. - Genel Müdürlük İstanbul, Tuzla ilçesinde genel müdürlük, akü, şirket, otomotiv, genel müdürlük. Mutlu Akü ve Malzemeleri A.Ş. - Genel Müdürlük, İstanbul, Tuzla ilçesinde yer alan genel müdürlük. Bu mekan toplam 4 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.mutlu.com.tr

Mutlu Akü ve Malzemeleri̇ A.Ş. - Genel Müdürlük'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • genel müdürlük
  • akü
  • şirket
  • otomotiv
  • genel müdürlük

Konum

Bu bölümde Mutlu Akü ve Malzemeleri̇ A.Ş. - Genel Müdürlük'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

06 10 1980 doğmluyum ağrı taşlıçay ist Pendik de ikamet etmekteyim boyum 167 kilom 74 acil bu işe ihtiyacım var..


Mahallemizde tekerlekli sandalyeye bağlı olarak yaşayan bir kardeşimizin kullandığı arabasının aküdü bitmiş olduğundan maddiyatı da iyi olmadığından zorluk çekmektedir.
Sizden iki adet 12voltluk kuru aküye istemekteyim.
Akülerin tarafınızdan hediye edildiğini kendilerine şahsen ileteceğim ve çevreme firmanızın bu yardımseverliğinizi yayacağım.
İlginize şimdiden teşekkürler


merhaba adım ekan ,mutlu akü fabrikasının özel güvenlik personel alımı oldugunu duydum,lakin iletişm telefonunuzu bulamadım.pendik kaynarcada ikamet ediyorum 0534 885 85 51


merhaba .adım erkan özel güvenlik görevlisiyim,pendik / kaynarca'da ikamet ediyorum.özel güvenlik (silahsız)kimlikliyim.özel güvenlik personeli alımı var diye duydum.kusuruma bakmayın iletişim telefonunuza ulaşamadığm için bu mesajı yazıyorum,1 ay önce (osmanlı güvenlik)'de tepeören hakmar expes depoda özel güvenlik hizmeti verdim.konu ile ilgili mesajıma cevap vermenizi bekliyorum...teşekkürler.