Muratbey Gıda ve Süt Ürünleri Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Muratbey Peynircilik - Muratbey Gıda Ve Süt Ürünleri

Bayrampaşa, İstanbul

(2)

İletişim bilgileri

Adres: Kocatepe Mah. Mega Center, A Blok No: 1243-1250, Pk: 34151, Bayrampaşa, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 640-7597 ara

Hakkında

Muratbey Peynircilik - Muratbey Gıda ve Süt Ürünleri:

Muratbey Gıda ve Süt Ürünleri Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Müstahsilden ve üçünücü şahıslardan ve kuruluşlardan süt toplamak işlemek süt ve süt mamülleri haline getirmek bu amaçla her tür imalathaneler mandıralar soğuk hava tesisleri vb. tesisler kurmak kurdurmak işletmek işlettirmek kurulmuş olanlara ortak olmak kiralamak kiraya vermek devretmek üretilecek ürünlerin ambalajlı ve ambalajsız toptan veya perakende alım satımını pazarlamasını ithalat ve ihracatını yapmak. Şirketin sahip olduğu her nevi hakları satmak kiralamak veya üzerinde rehin ve ipotek ve intifa hakkı tanımak ve bunları geri almak gibi hukuki tasarruflarda bulunabilir şirket amaç ve konusunun tahakkuku için menkul ve gayrimenkul kıymetleri iktisap edebilir kısmen veya tamamen satabilir gerektiğinde rehin edebilir veya fesh edebilir. Şirketin menkul ve gayrimenkul mallarını rehin ve ipotek vermek gerçek ve tüzel kişilere teminat ve kefalet ve taahhüd verebilir. Şirket konusunun tahakkuku için tamamen veya hisseli olarak menkul ve gayrimenkuller makine ve tesisler taşıtlar iktisap edebilir taşınır veya taşınmaz arazi arsa fabrika imalathaneler vb. alır satar kiralama yoluyla alabilir kiraya verebilir devir ve ferağ edebilir. Şirket tapu ve kadastro dairelerinde gayrimenkulleri üzerinde parselasyon taksim kat irtifakı kat mülkiyeti intifa sükna ipotek cins değişikliği cins tashihi ifraz tevhit tesis ve tahsis etmek veya bunları fekketmek. Gayrimenkuller üzerinde şirket leh ve aleyhine üçüncü şahıslar lehine dilediği şartlarla her türlü ipotek ve rehin tesis edebilir leh ve aleyhindeki ipotek ve rehinleri kısmen veya tamamen kaldırabilir tebdil tecdid edebilir ayrıca leh ve aleyhine her türlü ayni haklar tesis edebilir ve gerekti ğinde kaldırabilir. Şirket gayrimenkuller üzerinde ipotek kefalet rehin vb. her türlü hakları alır gerektiğinde verir. Her türlü taşınır ve taşınmaz mal alabilir satabilir inşa ettirebilir kiralayabilir bunlar üzerinde ipotek menkul ve ticari işletme rehnii ve diğer her türlü kanuni haklar tesis ve temlik ettirebilir başkalarına ait taşınır ve taşınmaz mallar üzerinde şirket lehine ipotek rehin ve diğer ayni haklar tesis ve temlik ettirebilir ve bunlar üzerinde her türlü kanuni haklar iktisap edebilir ve 19. 10. 2004 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 287060 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. Muratbey Peynircilik - Muratbey Gıda ve Süt Ürünleri, İstanbul, Bayrampaşa ilçesinde yer alan genel müdürlük. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 2 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.muratbey.com.tr

Muratbey Peyni̇rci̇li̇k - Muratbey Gida ve Süt Ürünleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • genel müdürlük
  • gıda
  • şirket
  • peynircilik
  • yağ
  • süt ürünler
  • genel müdürlük
  • firma
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Muratbey Peyni̇rci̇li̇k - Muratbey Gida ve Süt Ürünleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

YA ARKADAŞ ..İKİDİR ALIYORUM PİŞMAN ETTİNİZ BENİ MARKETTEN PEYNİR ALMAYA.ADAM GİBİ AÇMA KAPAĞI YAPIN ARKADAŞIM..İÇİNDEKİ SALAMURASI ORTALIĞI VE ÜSTÜMÜZÜ BATIRDI..SİNİRLERİMİZİN LAÇKALAŞMASI DA AYRI..ŞUNU PRATİK YAPMAYI ÖĞRENİN ARTIK..