Kamu Sağlığı Dairesi

Muğla Halk Sağliği Müdürlüğü

Muğla, Muğla
Muğla Halk Sağliği Müdürlüğü

50 kişiden %62'si beğendi (3.1)

İletişim bilgileri

Adres: Orhaniye, İsmet Çatak Cd. 22-6, 48000 Muğla Merkez/Muğla Haritayol tarifi

Telefon: +90 (252) 214-1105 ara

Hakkında

Muğla Halk Sağliği Müdürlüğü: Muğla İl Sağlık Müdürlüğü Muğla, Menteşe ilçesinde kurum, sağlık, il sağlık müdürlükleri. Muğla Halk Sağliği Müdürlüğü, Muğla, Muğla ilçesinde yer alan kamu sağlığı dairesi. Bu mekan toplam 50 oy üzerinden 3.1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Muğla Halk Sağli̇ği̇ Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Kamu Sağlığı Dairesi

Konum

Bu bölümde Muğla Halk Sağli̇ği̇ Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

2016 şubat ayı içersinde Muğla Devlet Hastanesine, inme hastası annem için engelli sağlık kurulu raporu alabilmek için başvuruda bulundum, rapor oranı %85 olarak belirtildi, 2-3 ay aradan sonra araç ötv. indiriminden yararlanmak için tekrar başvuruda bulundum, oran %64'de düşürüldü, müdürlüğünüze itiraz başvurusunda bulundum ve Fethiye Devlet Hastanesine gönderildim, buradaki rapor oranı %97 olarak belirtildi ve daha sonra müdürlüğünüz bir ilde farklı rapor sonucu olunca izmir de bir hakem hastaneye gitmeniz gerekiyor ve oranın raporu geçerli olacak diye söylendi.Bizler hastamızı, hastalığının ağır hasta (inme)olmasından dolayı hakem hastaneye götüremedik. Bugün için aradan geçen sürelerde göz önüne alınarak hastamız için Muğla ili ve ilçelerinin herhangi birinde tekrar engelli sağlık kurulu raporunun oranını yükseltilmesi için nasıl, nereye ve ne zaman başvurabilirim? İlk ve son engelli sağlık kurulu raporu aldığımız tarihlerin arasından herhangi süre geçmesi gerekiyormu? Hastamızın yani annemin sağlık durumu zaman geçtikçe daha zorlaşıyor. Konuyla ilgili bizleri bilgilendirirseniz çok memnun oluruz...(annem 88 yaşında felç hastası)