Mrm Konfeksiyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

MRM Deri - MRM Konfeksiyon San. Ve Tic. A.Ş.

Bağcılar, İstanbul
MRM Deri - MRM Konfeksiyon San. ve Tic. A.Ş.

56 kişiden %76'si beğendi (3.8)

İletişim bilgileri

Adres: Bağlar, Güneşli, Osman Paşa Cd. No:29, 34209 Bağcılar/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 604-1200 ara

Hakkında

MRM Deri - MRM Konfeksiyon San. ve Tic. A.Ş.:

Mrm Konfeksiyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Her nevi deri, kösele, post ve kürklerle bunların ürünlerinin işlenmesi, tabaklanması, boyanması, kasarlanması gibi küçük ve büyükbaş hayvan derileri üzerinde üretim hazırlanması, aprelenmesi, kesimi, konfeksiyonu ve fasonu, kemer, ayakkabı, çanta ve terlik yapımı ile bu işlerde kullanılan mamul, yarı mamul ve ham maddelerle işlenmelerinde kullanılan makine, araç ve gereçlerin, kimyasal maddelerin, boyaların, aksam ve teferruat ve yedek parçaların imali, ihracı, dahili ticaret, perakende ve toptan ticareti ve 19. 4. 2012 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 247681 sicil no ile kayıtlı firma, 04 Ekim 1988 tarihinde kuruldu. MRM Deri - MRM Konfeksiyon San. ve Tic. A.Ş., İstanbul, Bağcılar ilçesinde yer alan . Bu mekan toplam 56 oy üzerinden 3.8 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.mrm.com.tr

Mrm Deri̇ - Mrm Konfeksi̇yon San. ve Ti̇c. A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Mrm Deri̇ - Mrm Konfeksi̇yon San. ve Ti̇c. A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

33 yıldır tekstıl sektörünün imalat bölumunde calıştımcıraklıktan başlayarak kademe kademe imalat ve fason mud yabtım emeklıyım 33yıllık iş tercubemı paylaşmak ıcın fason takıb işlerını zı yabmak ıstıyorum karar sızlere aıt verceğiniz her türlü kararınızı saygıyla karşılarım ....


merhaba z.burnunda tasarım ofisi çalıştıran bir sanatkar olarak MRM hakkında duyduğum köklü bir firma olması ve hatta merterdede kısa süre bir çalışmam olmuştur benim merak ettiğim böyle köklü bir firma bünyesine modelist alıyor ve referas almadan ve ya giriş yapan şahsın yalan bilgi mermesi bassettiğim filiz erol adındaki bayanın sedece benim bünyemde ve 8 ay gibi kısa süreli bir firmada çalışması ve kovul ması ve MRM gibi köklü bir firmada modelistlik yapması beni bir sanatkar olarak beni derin üzmüştür en azından referans almanızı beklerdim kadınlığını kullanak gecmişi bihayli kötü başkasının enmukaddes olan aile muessesini bozarak bir yerlere gelmeyi hedef haline getirmiş biri. saygılarımı sunar iyi çalışmalar dileğiyle .