Mozaik Desıgn ve Dekorasyon San. Tic. Ltd. Şirketi

Mozaik Design Ortaköy & Merkez

Beşiktaş, İstanbul
Mozaik Design Ortaköy & Merkez

7 kişiden %100'si beğendi (5)

İletişim bilgileri

Adres: Ortaköy, Dereboyu Cd. no:78, 34347 Beşiktaş/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 327-0595 ara

Hakkında

Mozaik Design Ortaköy & Merkez:

Mozaik Desıgn ve Dekorasyon San. Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü maden, plastik, ağaç, seramik, mermer, deri, kağıt, tekstil ve toprak ürünlerinden yapılan bilumum dekarasyon, mobilya, bilumum ev mefruşatları, yataklar, hazır mutfak ve malzemelerinin alım satımı, imalatı, ithal ve ihracatını yapmak Şirket maksat ve mevzuunu gerçekleştirmek için gayrimenkul satın almak devir ferağ etmek kısmen veya tamamen kiraya vermek veya kiralamak ayrıca irtifak intifa sükna hakları ile medeni kanun hükümleri gereğince aynı ve gayri maddi haklarla ilgili her çeşit ittizamı ve tasarruf işlemleri yapmak gayri menkuller üzerinde mülkiyetli veya mülkiyetsiz tasarruflarda bulunmak şirketin sahibi bulunduğu gayrimenkulleri kendi yada üçüncü şahısların borçları için ipotek kefalet sözleşmeleri yapmak vermek şirketin işleri için gerekli taşıtları edinmek devretmek bunlar üzerinde aynı ve şahsi tasarruflarda bulunmak ve 8. 10. 2003 tarihinde tescil edilen ortaklar kurulu kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 330492 sicil no ile kayıtlı firma, 23 Mayıs 1995 tarihinde kuruldu. Mozaik Design Ortaköy & Merkez, İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan mobilya mağazası. Bu mekan toplam 7 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.mozaikdesign.com

Mozai̇k Desi̇gn Ortaköy & Merkez'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Mobilya mağazası

Konum

Bu bölümde Mozai̇k Desi̇gn Ortaköy & Merkez'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.