Modimeks Tekstil İmalat ve İhracat Sanayi Limited Şirketi

Modimeks

Bağcılar, İstanbul

(4)

İletişim bilgileri

Adres: Mehmet Akif Cad. Ozan Sok. No: 13 Bağlar Mh. Bağcılar, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 550-1173 ara

Hakkında

Modimeks:

Modimeks Tekstil İmalat ve İhracat Sanayi Limited Şirketi

Tekstil sanayii konusunda her türlü imalat yapmak. Tekstil hammaddeleri ve mamulleri alımı, imalatı, ithalatı konularında faaliyette bulunmak. Üretilen tekstil mamul ve ilgili diğer ürünlerin yurt dışına ihraç edilmesi. Üretim faaliyetlerinin gerektirdiği nakliye işlemlerini yapmak. Şirketin amacını gerçekleştirebilmesi için gerekli her türlü fabrikalar, imalathaneler, depolar, idarebinaları ve hizmet binaları ile, depolama, bekleme, ayrındırma ve muhafaza depoları ile buna mümasil tesisleri kurulması, bizzat veya başkalarına ihale suretiyle inşaa etmek, bunları alıp satmak, kiraya vermek, kirala almak devir ve ferağ etmek ve üzerlerinde her türlü aynı ve saşhi tasarruf ve faaliyetlerde bulunmak. Şirketin amacına ulaşabilmesi için, lüzunlu makina ve tesisler ile gayrimenkulleri iktisap etmek, devir ve ferağ etmek, kiraya vermek, kiraya almak, gayrimenkuller üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat mülkiyeti kat irtifakı tesis etmek, gayrimenkullerle ilgili olarak Tapu ve Kadastro Daireleri nezdinde ifraz ve tevhid parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları yapmak ve 23. 11. 1987 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 235188 sicil no ile kayıtlı firma, 26 Haziran 1987 tarihinde kuruldu. Modimeks, İstanbul, Bağcılar ilçesinde yer alan iç dekorasyon malzemesi. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Modi̇meks'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • iç dekorasyon malzemesi
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Modi̇meks'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

modelist yardımcı olarak modelisin bütün ayak işlerini yapmak üzere iş başvuruşu yapmak istiyorum modelist yardımcığı olmassa paketlemedede çalışmak üzere iş başvuşu yapmak istiyorum


babamın maaşına lütfen 100 tl zm yapınız


çok yakında bu güzel muhteşem siteniz gibi bir sitede ben hazırlıyorum.

her türlü resimler,tüm olayalar,mahkeme kararları ve 75 yaşın üzerindeki bizi çok yakından tanıyan kişilerle yapılan görüşmelerin ın videoları ingilizce,almanca olaraktan açıklanacaktır.