Marmara Moda Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Modacar Otomotiv Ekipmanları

Kağıthane, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Merkez Mah., Ayazma Yolu Cad. No:11 Nef11 Ofis D Blok Kat:2 No:40 34406 Kağıthane, İstanbul Haritayol tarifi

Hakkında

Modacar Otomotiv Ekipmanları:

Marmara Moda Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü oto ve otomobil her cins her model motorlu veya motorsuz kara deniz ve have araçlarına ait yedek parca malzemelerini ve aksesuarlarını toptan ve para kente almak satmak imal etmek. . Yurt içi ve yurt dışı kurum ve bankalardan gerçek ve tüzel kişelerden her çeşit kredi sağlamak gerektiğinde şirket malları üzerinde ipotek tesis etmek uzun orta ve kısa vadeli borçlanmalarda bulunmak her türlü taşanabilir ve taşınamaz malları almak satmak maddi olmayan hakları elde etmek kiralamak kiraya vermek gerektiğinde devir ve ferağ ifraz tevhit sükna kat mülkiyeti kurmak tapu tescilllerini yaptırmak, girişilen iş ve taahhütlerden dolayı başkalarına taşınmazlarını ve taşınabilir malların üzerinde ipotek ve rehin tesis etmek ve bunların üzerinde her türül hakları elde etmek ve şirketin anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 549673 sicil no ile kayıtlı firma, 25 Mart 2005 tarihinde kuruldu. Modacar Otomotiv Ekipmanları, İstanbul, Kağıthane ilçesinde yer alan oto aksesuarları.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.modacar.com.tr

Modacar Otomoti̇v Eki̇pmanlari'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • oto aksesuarları
  • oto yedek parça
  • otomotiv
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Modacar Otomoti̇v Eki̇pmanlari'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.