Sitil Çizgi Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş

Moda Di Centone - Genel Müdürlük

Bahçelievler, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Çobançeşme Mh. Kımız Sk. No: 4, Yenibosna, Bahçelievler, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 451-1779 ara

Hakkında

Moda Di Centone - Genel Müdürlük: Moda Di Centone - Genel Müdürlük İstanbul, Bahçelievler ilçesinde moda di centone, tekstil, hazır giyim, erkek giyim, klasik giyim. Moda Di Centone - Genel Müdürlük, İstanbul, Bahçelievler ilçesinde yer alan erkek giyim. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Moda Di̇ Centone - Genel Müdürlük'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • erkek giyim
  • moda di centone
  • tekstil
  • hazır giyim
  • erkek giyim
  • klasik giyim

Konum

Bu bölümde Moda Di̇ Centone - Genel Müdürlük'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

02/03/2015 takım elbıse almak için genel md. altında bulunan adli tip karsisindaki magazaniza geldim. takımın ceketini gıydim üzerime cok oturdu pantolonu denediğimde bacak boyu bol geldi.elbiseyi almayı düşünmüyordum. satış temsilcisi arkadaş terziye pantolonu boyunu daraltırarak giyebilirsin dedi.bende takim elbiseyi satın aldim.satiş temsilcisi arkadaş olcüleri aldi.bir gün sonra mazaya pantolonu almaya gittim.pantolonun cep kısmından aşağıya doğru 10 cm bolumde ıkı tarafta kasma veya dışa bonbe oluşuyor.bel ag kısmından dar geldi.bu durumda pntonu almıyacamı deyişim talebinde bulundum.hamıt bey tel gorustum. terzi ile görüşerek sorunu bakacaklarını söyledi.deyişim talemim reddedildi.sizler urunu satmak için bana terzi onerdiniz.sorun ciktıgında daraltılmasını sız ıstediniz. veya bız deyişimi yaparsak bıze bu bize fatura edilir gibi yaklasşimların sorunu cözmedigini.urunu kullanmadan bunun faturasi ben ödemek istemiyorum.bır fırmanın ayakkabısını 2 yıl garatılı kullandım.ayakabı taban kısmından patladı.fırma bana tas yoldamı yuruyon, asfaltmı yolun,ayaklarin yamuk demedi.ürün desimi yoluna gitti.fımanin misyonundan vizyonunda müşteri memnuniyeti algını ne derece önemli\ en kısa zamanda bu sorunun çözümünü talem edıyorum.tel 530 664 0162