Mng Faktoring Anonim Şirketi

MNG Factoring A.Ş. - Genel Müdürlük

Şişli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: İnönü Mh. Cumhuriyet Caddesi, No: 91, Pk: 34373, Elmadağ, Şişli, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 373-7272 ara

Hakkında

MNG Factoring A.Ş. - Genel Müdürlük:

Mng Faktoring Anonim Şirketi

Yurtiçi ticari işlemler, iştigal konusu içinde kalmak şartıyla ithalat ve ihracat işlemlerinden doğmuş her çeşit faturalı alacaklırın alımı, satımı, temillik edilmesi veya başklarına temliki işlemlerini Finansal kiralama, Faktoring ve Finansal Şirketlerinin kuruluş ve faaliyet esasları hakkında yönetmelik, türk ticaret kanunu ve ilgili mevzuat ile uluslararası factoring teamülerine ve kurallarına uygun olarak yapmak. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Şirket maksat ve mevzuunun greçekleştirilmesi amacıyla her çeşit taşınır ve taşınmazlar (gemi dahil) üzerinde ayni haklar tesis et mek rehin ve ipotek almak vermek veya fek etmek şirketin mevzuu ile ilgili olarak avans vermek kefil olmak veya verilecek kefaletleri kabul etmek her çeşit borçlandırıcı ve tasarruf işlemleri yapmak, Şirketin maksat ve mevzuu ile ilgili olarak yurt içinden ve yurt dışından her çeşit taşınır ve taşınmazı satın almak, bunları tamamen veya kısmen satmak veya finansal kiralama yapmamak kaydıyla kiraya vermek veya kiralamak, bu amaçlarla gereken ithalat ve ihracatı yapmak ve 3. 10. 2007 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 420675 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. MNG Factoring A.Ş. - Genel Müdürlük, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan genel müdürlük.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.mngfactoring.com.tr

Mng Factori̇ng A.Ş. - Genel Müdürlük'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • genel müdürlük
  • finans
  • firma
  • factoring
  • şirket
  • genel müdürlük
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Mng Factori̇ng A.Ş. - Genel Müdürlük'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.