Mmc Sanayi ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi

Mmc Sanayi Ve Ticari Yatırımlar

Şişli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Güm-kom Lojistik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ga Railco Taşımacılık Hizmetleri Anonim Şirketi Gentra Lojistik Anonim Şirketi Gentra Taşımacılık Hizmetleri Anonim Şirketi Fulya Mah. Yeşilçimen Sok. No: 12 Polat Tower Kat: 6 Daire: 65 Şişli, İstanbul Haritayol tarifi

Hakkında

Mmc Sanayi ve Ticari Yatırımlar:

Mmc Sanayi ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi

Taşımacılık ve acentelik hizmetleri Yurt içinde ve yurt dışında her türlü gayrimenkulün satın alınması, kiralanması alınan veya kiralanan gayrimenkuller üzerine bina inşa etmek veya ettirmek, binaları her türlü kiraya vermek veya her türlü işletmek, Şirketin amaç ve konusunu gerçekleştirebilmesi için lüzumlu tesisler ile gayrimenkuller iktisap etmek, bunları devir ve ferağ etmek, kiraya vermek, yatırımcıların aydınlatılmasını teminen özel haller kapsamında Sermaye Piyayası Kurulu'nca aracanak gerekli açıklamaları yapmak kaydıyla gayrimenkuller üzerinde leh ve aleyhte olmak üzere ipotek almak ve ermek, fek etmek, irtifak ve intifa gayrimenkul mükellefiyeti kat mülkiyeti kat irtifakı tesis etmek, konusu ile ilgili satış yerleri ve idare binaları inşa etmek, Şirket kara yolu, deniz yolu, hava yolu ile Türkiye'den, yurt dışına, yurt dışından Türkiye'ye Türkiye dahilinde veya yabancı ülkeler arasında taşımacılık yapmak, yaptırmak taahhütlere girerek, gemi acenteliği, yük komisyonculuğu yapmak ve 22. 6. 2012 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 569126 sicil no ile kayıtlı firma, 31 Ekim 2005 tarihinde kuruldu. Mmc Sanayi ve Ticari Yatırımlar, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Mmc Sanayi̇ ve Ti̇cari̇ Yatirimlar'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi