Mkg ve Ortakları İnsan Kaynakları Danışmanlığı Hizmetleri Anonim Şirketi

Mkg Ve Ortakları

Beşiktaş, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Zeytinoğlu Cad. No: 8 Sarıkonaklar İş Merkezi B Blok Daire: 11 Akatlar Mh. Etiler Beşiktaş, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 352-1990 ara

Hakkında

Mkg ve Ortakları:

Mkg ve Ortakları İnsan Kaynakları Danışmanlığı Hizmetleri Anonim Şirketi

Her türlü gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşların; İnsan kaynakları ihtiyaçlarını anlamak, anlamalarını sağlamak, ihtiyacın yazılı bir şekilde ortaya konmasını sağlamak, bu ihtiyacın karşılanması için sahip olduğu güncel veri tabanından ve hedefe yönelik aramalarla müşterinin önceden onayı alınmış ihtiyaçlara uygun, istenen özelliklere göre değerlendirilmesinin yapılması, ilgili kurum, kuruluş yetkililerin değerlendirmelerine göre ihtiyaca en uygun adaya yapılacak ücret ve sosyal haklar paketinin oluşturulması konusunda ihtiyaç sahibi kurum ve kuruluş yetkililerine piyasa koşulları çerçevesinde yapacağı değerlendirmeleriyle yardımcı olmak ve 31. 5. 2005 tarihli olağan genel kurul kararında yazılı diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 481071 sicil no ile kayıtlı firma, 13 Ağustos 2002 tarihinde kuruldu. Mkg ve Ortakları, İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan insan kaynakları danışmanlığı.

Soru & Cevap:

Mkg ve Ortaklari'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • insan kaynakları danışmanlığı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Mkg ve Ortaklari'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.