Mittem Çevre Teknolojileri Mühendislik Makina ve İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Mittem Çevre Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti

Pendik, İstanbul
Mittem Çevre Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Çınardere, Erenler Cd. No:3, 34896 Pendik/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 459-4043 ara

Hakkında

Mittem Çevre Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti:

Mittem Çevre Teknolojileri Mühendislik Makina ve İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü içme ve kullanma suyu temini şebekesi ve yardımcı yapıları her türlü atık su ve yağmur suyu toplama ve deşarj hattı ve yardımcı yapıları. . . Şirket konuları ile ilgili teşvikler alabilir, yerli ve yabancı gerçek veya tüzel kişilerden, finans kuruluşlarından kısa orta ve uzun vadeli krediler alabilir. Şirket maksat ve mevzuunun gerçekleşmesi için yurt içinde ve yurt dışında şubeler, satış merkezleri ve depolar açabilir, işletebilir. Konusu ile ilgili amacı gerçekleştirmek için her türlü makine ve tesis ile gayri menkulleri iktisap edebilir, bunları satabilir, devir ve ferağ edebilir, kiraya verebilir veya kiralayabilir, ipotek edebilir. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 596625 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ağustos 2006 tarihinde kuruldu. Mittem Çevre Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti, İstanbul, Pendik ilçesinde yer alan su arıtma tesisi. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Mi̇ttem Çevre Teknoloji̇leri̇ San. Ti̇c. Ltd. Şti̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Mi̇ttem Çevre Teknoloji̇leri̇ San. Ti̇c. Ltd. Şti̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.