Mina Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Mina Textile Bağdat Caddesi

Kadıköy, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Bağdat Caddesi, No: 11, Yıldız Apt. A-blok, Kat: 6, D: 45, Kızıltoprak, Kadıköy, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 450-5345 ara

Hakkında

Mina Textile Bağdat Caddesi:

Mina Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Her türlü tekstil ürünlerinin ve ev tekstili ürünlerinin, çarşaf, uyku seti, yatak örtüsü ve her türlü mefruşat ve perdenin imalat, alım, satım, ithalat, ihracat, pazarlama, bayilik ve distribütörlüğünü yapmak. Şirkete ait gayrimenkuller ile ilgili imar planları yapmak, yaptırmak, röperli kroki, çap, imar durumu, istikamet rövelesi istemek ve almak, parselasyon, ifraz ve tevhid, sınır düzeltmesi, rızai taksim, yüzölçümü tashihi, cins tashihi, isim tashihi yapmak ve yaptırmak. Yola ve diğer kamu yararına terki gereken kısımları bedelli veya bedelsiz terk etmek, trampa yapmak, ifraz ve taksim sonucu oluşacak parsel- lerden dilediğini müstakil veya hisseli olarak şirket namına ayrı ayrı kabul etmek, tapuda takrirlerini vermek, tapu senetlerini almak, bu işlerle ilgili belediye kadastro ve tapu daireleri ve diğer kamu daireleri nezdinde olabilecek her türlü işlemleri takip ve neticelendirmek, gerekli vergi ve harç ve resimleri yatırmak, makbuzlarını almak, fazla yatırılıp iadesi gerekenleri geri almak, itirazlarda bulunmak. Şirket amacının gerçekleşmesi için taşınır ve taşınmaz malların mülkiyetinin iktisabı, kiralanması, kira olarak tutulması, trampa, rehin, ipotek gibi hukuki tasarruf- larda bulunmak ve bu sahip olduğu taşınır ve taşınmaz malları satmak, rehin vermek, ipotek etmek, bunlar üzerinde her türlü ayni haklar tesis etmek ve 31. 03. 2009 tarihinde tescil edilen anasözleşme tadil metninde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 506448 sicil no ile kayıtlı firma, 30 Eylül 2003 tarihinde kuruldu. Mina Textile Bağdat Caddesi, İstanbul, Kadıköy ilçesinde yer alan mağaza.

Soru & Cevap:

Mi̇na Texti̇le Bağdat Caddesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • mağaza
  • tekstil
  • otel tekstili
  • mağaza
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Mi̇na Texti̇le Bağdat Caddesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.