T.C. Milli Eğitim Bakanlığı

Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat Ve Emlak Dairesi Başkanlığı

Yenimahalle, Ankara

(4)

İletişim bilgileri

Adres: İnci Taş Caddesi, Milli Eğitim Bakanlığı Beşevler Kampüsü, B Blok, Beşevler, Yenimahalle, Ankara Haritayol tarifi

Telefon: +90 (312) 413-3132 ara

Hakkında

Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı: Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı Ankara, Yenimahalle ilçesinde kurum, inşaat. Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara, Yenimahalle ilçesinde yer alan inşaat. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Mi̇lli̇ Eği̇ti̇m Bakanliği İnşaat ve Emlak Dai̇resi̇ Başkanliği'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • inşaat
  • kurum
  • inşaat

Konum

Bu bölümde Mi̇lli̇ Eği̇ti̇m Bakanliği İnşaat ve Emlak Dai̇resi̇ Başkanliği'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Birecik-Şanlıurfa'da bir okul yaptırmak istiyorum. Bunun için dairenize bir de yazı gönderdim. Birecik'te halen boş olan eski cezaevinin bulunduğu yer okul için uygundur. Sanırım Birecik Belediye Başkanı ve Şanlıurfa Valisi de buranın okul için uygun bir yer olduğunu Çalışma Bakanımız Sn. Faruk Çelik beye bildirmişler. Havalar inşaat için uygun iken konunun bir an evvel neticelendirilmesini ve bana bilgi verilmesini arz ve rica ederim.
Saygılarımla,