Mikron Elmas Kimya San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Mikron Elmas Kimya

Beyoğlu, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Tersane Cad. Samur Sok. No: 9 Galata Köprüsü Yakınında Tiryakioğlu Han Dük:9 Emekyemez Mh. Beyoğlu, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 256-7232 ara

Hakkında

Mikron Elmas Kimya:

Mikron Elmas Kimya San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü elmaslı aşındırıcılar imalatı, ithalatı, ihracatı, alım ve satımı. Elmas, bronz tozu, kobalt ve konusu ile ilgili her türlü ham, yarı mamul ve mamullerin ithalatı, yurt içinde ve yurt dışında alım ve satımı. Her türlü iş ve sanayi makinaları, takım tezgahları, el aletleri ve avandanlıklar imal etmek, ithal ve ihraç etmek, alım ve satımını yapmak Türkiyenin her tarafından tapu dairelerinde kat mülkiyeti kanununa göre gerekli takip ve işlemleri yapmak arsa veya kat irtifakları ve kat mülkiyetleri tesis etmek tescil ettirmek bunlara ait tapu takrirleri vermek her türlü arazi arsa parsel bitmiş veya bitmemiş bina satın almak ve bunlar için tapu dairelerinde gerekli takrirleri vermek satın aldığı veya maliki olduğu her türlü gayrimenkulleri bankalar ve üçüncü şahıslara her derece ve sıradan ve her miktarda ipotek etmek her türlü hak veya alacak üzerine temlik ve temellükte bulunmak gerek kendisine ve gerekse başkalarına ait her türlü gayrimenkullerde herhal ve surette tasarruf ve ilzami bilcümle muameleleri ifa etmek istikrazda bulunmak ve her türlü gayrimenkulleri kiralamak veya kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 290881 sicil no ile kayıtlı firma, 26 Ekim 1992 tarihinde kuruldu. Mikron Elmas Kimya, İstanbul, Beyoğlu ilçesinde yer alan kesici alet ve malzemeleri.

Soru & Cevap:

Mi̇kron Elmas Ki̇mya'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kesici alet ve malzemeleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Mi̇kron Elmas Ki̇mya'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.