Süpermarket

Migros Güzelçamlı Merkez (M)

Kuşadası, Aydın
Migros Güzelçamlı Merkez (M)

335 kişiden %80'si beğendi (4)

İletişim bilgileri

Adres: Güzelçamlı, Milli Park Cd. No:102/A, 09400 Kuşadası/Aydın Haritayol tarifi

Telefon: +90 (850) 310-2356 ara

Hakkında

Migros Güzelçamlı Merkez (M): Migros Güzelçamlı Merkez (M) Aydın, Kuşadası ilçesinde market, migros market, alışveriş, mağaza, market. Migros Güzelçamlı Merkez (M), Aydın, Kuşadası ilçesinde yer alan süpermarket. Bu mekan toplam 335 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Süpermarket. Bu süpermarket için 335 kişi oy kullandı ve ortalama 4 puan aldı.

Web site adresi: www.migros.com.tr

Mi̇gros Güzelçamli Merkez (M)'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Süpermarket
  • Hipermarket

Konum

Bu bölümde Mi̇gros Güzelçamli Merkez (M)'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Bu Güzelçamlı Migros mağazası açıldığından bu güne kadar açık olduğu sürece bütün alış verişlerimi buradan yapardım. Bu gün yaptığım alışveriş de ödeme esnasın da kasiyerden site yönetimi adına fatura yapmasını istedim ( Ben site yöneticisiyim ) Kasiyerdeki bayan vergi numarasını istedi verdim,T.C numaramı istedi verdim Adımı soyadımı istedi bu siteye ait olduğunu söyledim,siteye ait vergi numarası yeterli olduğunu söyledim,ancak kasiyer her şeyi birbirine karıştırdı.bu işlem 15-20 dakika devam etti sırada müşteriler beklemekte idiler artık benim bekleyecek zamanım yoktu aldığım malzemeleri bıraktım bir daha da Migros dan alış veriş yapmamak üzere ayrılıp yakın da bulunan ŞOK Market'e gittim bilgilerinize.( Tahminim mağazanın yetkilisi olsa gerek bir bayan da olaya tanıktır.)