metro turizm

Metro Turizm Dudullu Barem Acentesi

Ümraniye, İstanbul

4 kişiden %60'si beğendi (3)

İletişim bilgileri

Adres: Bostancı Yolu C Kapısı, No: 15 Dudullu, Ümraniye, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 313-3097 ara

Hakkında

Metro Turizm Dudullu Barem Acentesi: Metro Turizm Dudullu Barem Acentesi İstanbul, Ümraniye ilçesinde metro turizm, turizm ve seyahat, otobüs işletmesi, acente, metro turizm. Metro Turizm Dudullu Barem Acentesi, İstanbul, Ümraniye ilçesinde yer alan metro turizm. Bu mekan toplam 4 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.metroturizm.com.tr

Metro Turi̇zm Dudullu Barem Acentesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • metro turizm
  • turizm ve seyahat
  • otobüs işletmesi
  • acente
  • metro turizm

Konum

Bu bölümde Metro Turi̇zm Dudullu Barem Acentesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

tek kelimeyle saçmalık iğrenç bir firma


30.07.2014 TARİHİNDE SAAT 13.00 EDİRNEDEN İSTANBULA METRO TURİZM İLE SEYAHAT ETTİM.GENÇ YAŞLARDA BAKAJI ALAN MUAVİN BAVULUMU KAPAK ALTINA YERLEŞTİRDİ. KARIŞMAK İSTEMEDİM İŞİNİ BİLİYORDUR DİYE DÜŞÜNDÜM.OLDUKÇA HASTA OLARAK SEYAHATİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM.OTOBÜS BAKIMSIZ VE KOKUYORDU BU BENİ RAHATSIZ ETTİ VE YOL BOYUNCA UYUDUM.MOLADA BİR BAYANIN ŞÖFERE NASIL ARABA KULLANIYORSUN SEN BİZİ ÖLDÜRECEKMİSİN DİYE BAĞIRDIĞINI DUYDUM VE TEKRAR UYKUYA DALDIM.DUDULLUDA İNDİK VE YORGUN BİÇİMDE TAKSİYE BİTTİK BAVULUM ÖZELLİKLE KIRILMAYAN EZİLMEYEN BAVULDUR.KORKTUĞUM BAŞIMA GELDİ O ANDA DİKKAT ETMEDİM. BAKAJI ALAN ÇOCUK BAVULU KAPAKALTINDAN ALMAMIŞ VE KENARINI İÇERİYE ÇÖKERTTİ. BEN VE BİZLER BİLET ALIRKEN SİZLERE ÇOK KOLAY ULAŞABİLİYORUZ NEDEN SORUN YAŞADIĞIMIZ ZAMAN SİZE ULAŞAMIYORUZ.HİÇBİR FİRMADA BUNU YAŞAMIYORUZ.
BAVULUMU DESAYA GÖTÜRDÜM METRONUN TUTANAK TUTMASI GEREKTİĞİNİ VEYA ÜCRETİNİ ÖDEMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ.MÜŞTERİYE VERDİĞİNİZ DEĞER NE DERECE DOĞRU OLDUĞUNU SİZ ARADIĞINIZDA ÖĞRENİCEZ UMARIM MÜŞTERİ HİZMETİNİZ GEREKTİĞİ GİBİDİR.
İYİ ÇALIŞMALAR DİLİYORUM...


Metro firmasına diyecek bir lafım yok ama dudullu barem şubesinden telefonlara bakmamalarından dolayı nefretlik geldi oraya oturup sadece bilet kesmek olmamalı mesele acil olarak buna bir çare bulunsun lütfen sırf bu telefonlara cvp vermemelerinden dolayı dünyanın sıkıntısını çekiyor herkes buna ne gerek var alt tarafı cvp vermek tüm mesele bu....suratsız bir elemanı koymuşlar oraya birde surat çekiyoruz sebebini sorduğumuz zamanda yoğunluk var denir baksan bomboş yeter artık bu kadar terbiyesizlik


24.05.2011 bilet almiştim 20:15 e hatay iskenderun na 23:00 e almak istiyorum rica ediyrum sizden bide önlerden olursa iyi olur. haber bekliyorum