Otobüs Bileti Acentesi

Metro Sancaktepe Tesisleri

Sancaktepe, İstanbul
Metro Sancaktepe Tesisleri

535 kişiden %62'si beğendi (3.1)

İletişim bilgileri

Adres: Fatih Mah., Fabrika Cad., Hatıra Sk. No:2, 34885 Sancaktepe/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 561-9797 ara

Hakkında

Metro Sancaktepe Tesisleri: Metro Turizm Samandıra Tesis Acentesi İstanbul, Sancaktepe ilçesinde rezervasyon, turizm, seyahat, bilet, metro turizm samandıra tesis acentesi, istanbul, firma, turizm, seyahat, bilet, rezervasyon, sancaktepe. Metro Sancaktepe Tesisleri, İstanbul, Sancaktepe ilçesinde yer alan otobüs bileti acentesi. Bu mekan toplam 535 oy üzerinden 3.1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Otobüs Bileti Acentesi. Bu otobüs bileti acentesi için 535 kişi oy kullandı ve ortalama 3.1 puan aldı.

Web site adresi: www.metroturizm.com.tr

Metro Sancaktepe Tesi̇sleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Otobüs Bileti Acentesi

Konum

Bu bölümde Metro Sancaktepe Tesi̇sleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

neden telefonlarınıza bakılmıyor...15 dak hiçbir şubenize ulaşamıyorum..hizmet kaliteniz bukadar mı...pes doğrusu...


bukadar berbat bir firma daha görmedim 1 saattir arıyorum verdikleri butun telefonlarından cevap yok

cevap vermeyecekseniz neden okadar telefon koydunuz


ayda 2 yada 3 kez ızmıre ıstabuldan gıtmekteyım unıverstte nedenıyle fakat hersey ıyı hos sıgara almak ıcın samandıra tesıslerınızdekı markete gırdım fakat 3 defadır aradıgım sıgara yok kent sıgarası alıcam yok bı sıgara hep mı yok olur ızmırden almak ıstemıyorum karonla alıcam ayrıca calısanların uslupu dersenız hakaret ıceren lutfen maılıme donus yaparsanız sevınırım yada nere kımınle gorusebılırım. bu konuda gercekten bır defa degıl ıkı degıl sureklı ne zaman gıtsem aynı sey sımdıden tesekkur ederım... numaram 05074148204