Metrans Makina Endüstrisi Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Metrans Makina Endüstrisi Ürünleri San.Ve Ltd.Şti.

Ümraniye, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Barajyolu Cad. Karakaş Sok. No: 17 Esenşehir Mh. Yukarı Dudullu Ümraniye, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 540-6767 ara

Hakkında

Metrans Makina Endüstrisi Ürünleri San.Ve Ltd.Şti.:

Metrans Makina Endüstrisi Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Her türlü akışkanların transferinde kullanılan tahrik edici ekipmanların birlikte veya münferiden her türlü pompalar (santrifuj vidalı burgulu membranlı dişli. . . . . ) alımı ve satımı ithalat ve ihracatı distrübütörlüğü iç ve dış temsilciliği. . . Her türlü soba kat kaloriferi kalorifer kazanları endüstriyel sanayi aparatları yangın alarm söndürme teçhizatı her türlü akışkanlar için sayaç kontrol cihazları ısı sayaçları alımı ve satımı ithalat ve ihracatı distrübütörlüğü iç ve dış temsilciliğini yapmak ve Arazi, arsa ve binalar satın almak, maden ocakları açmak, işletmek, kiralamak veya kiraya vermek, Gerkil fabrika, büro, atölye, ambar ve sosyal binalar inşa etmek, satın almak, kiralamak ve bunların bir kısmını veya tamamını kiraya vermek, İştigal konusuna gireni şleri gerçekleştirmek için, yurt içindeki ve yurt dışındaki bankalar ve sair mali kuruluş ile kredi sağlayın her nevi özel ve kamusal kurumlarla ilişkiler kurmak, şirkete ait menkul ve gayrimenkul malları gerek kendi borçları için gerekse ortak ve iştiraki bulunan kuruluşlar ile kendi ortaklarının borçlarına karşılık alakalı müesseselere ipotek ettirmek, ve 31. 12. 2008 tarihinde tescil edilen anonim şirket ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 538196 sicil no ile kayıtlı firma, 24 Kasım 2004 tarihinde kuruldu. Metrans Makina Endüstrisi Ürünleri San.Ve Ltd.Şti., İstanbul, Ümraniye ilçesinde yer alan pompa ve basınçlı makineler.

Soru & Cevap:

Metrans Maki̇na Endüstri̇si̇ Ürünleri̇ San.ve Ltd.şti̇.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • pompa ve basınçlı makineler
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Metrans Maki̇na Endüstri̇si̇ Ürünleri̇ San.ve Ltd.şti̇.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.