Metin Avcılık Malzemeleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Metin Avcılık Malzemeleri San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Fatih, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Uzunçarşı Cad. No: 148 Mercan Mh. Eminönü, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 522-5369 ara

Hakkında

Metin Avcılık Malzemeleri San. ve Tic. Ltd. Şti.:

Metin Avcılık Malzemeleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her nevi av malzemesi av silahları av fişekleri alımı, ihracatı, ithalatı toptan ve perakende satışı ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 339731 sicil no ile kayıtlı firma, 29 Aralık 1995 tarihinde kuruldu. Metin Avcılık Malzemeleri San. ve Tic. Ltd. Şti., İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan avcılık ve balıkçılık. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Meti̇n Avcilik Malzemeleri̇ San. ve Ti̇c. Ltd. Şti̇.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • avcılık ve balıkçılık
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Meti̇n Avcilik Malzemeleri̇ San. ve Ti̇c. Ltd. Şti̇.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Öncelikle ilgi alaka ve güler yüzün adresidir metin avcılık her zaman sattığı ürünün arkasında olan bir firma bulunduğu sokak ta tek geçilecek bir firma alış verişlerimi her zaman metin avcılıktan yapmaktayım çünkü sebebini yukarıda kısaca belirttim herkese şiddetle tavsiye ederim alış verişlerinizi kesinlikle buradan yapın ve aldığınız ürünle yarı yolda kalmayın hem ayrıca piyasada en uygun fiyatları bu firmada bulabileceğinizide belirtmek isterim herkese saygılar