Metan Teknik Mümessillik ve Ticaret Limited Şirketi

Metan Teknik Mümessillik

Beyoğlu, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: İnönü Cad. No: 96 Devres Han Kat: 2-B Daire: -2 Ömer Avni Mh. Taksim Beyoğlu, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 293-3750 ara

Hakkında

Metan Teknik Mümessillik:

Metan Teknik Mümessillik ve Ticaret Limited Şirketi

Her türlü makina ve bilgisayarlar vasıtasıyla aydınlatma, kominikasyon, metin, görüntü ve ses işleme konularında araştırma, geliştirme, proje, danışmanlık, hizmet, üretimi, ithalat dağıtım, bakım, işletme ve servis konularında faaliyetlerde bulunmak Şirketin amacına ulaşabilmesi için lüzumlu makina ve tesisler ile gayrimenkulleri iktisab etmek, devir ve ferağ etmek, kiraya vermek, kiraya almak, gayrimenkuller üzerinde irtifak intifa sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı tesis etmek, gayrimenkullerle ilgili tapu ve kadastro daireleri nezdinde ifraz ve tevhid, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasrrufları yapmak. Şirketun amacına ulaşabilmesi için lüzumlu ve şirketin borçları ile alacaklarını temin için ipotek, rehin, kefalet ve diğer teminatları almak, ipotek tesis etmek ve fek etmek, ticari işletme rehni akdetmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 285872 sicil no ile kayıtlı firma, 09 Nisan 1992 tarihinde kuruldu. Metan Teknik Mümessillik, İstanbul, Beyoğlu ilçesinde yer alan işık.

Soru & Cevap:

Metan Tekni̇k Mümessi̇lli̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • işık
  • ses ve görüntü sistemleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Metan Tekni̇k Mümessi̇lli̇k'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.