Metrocity Alışveriş ve Yaşam Merkezi

Mescid Bayan

Şişli, İstanbul
Mescid Bayan

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Levent, Metrocity AVM, 34330 Beşiktaş/Şişli/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 344-0660 ara

Hakkında

Mescid Bayan:
Metrocity AVM, 1. Levent'te Büyükdere Caddesi üzerinde bulunan ve ulaşımı gerek toplu tasima araçlari, gerekse özel araçlarla kolaylıkla sağlanmış bir alışveriş merkezi olarak İstanbul'un Avrupa Yakası'na kazandırılmıştır.

Metrocity Alışveriş Merkezi'ne aşağıdaki yollardan ulaşabilirsiniz:

Metro İle:

Taksim istikametinden ulaşım:
Metrocity Alışveriş Merkezi, Taksim - Levent metro hattı ile 12 dakika gibi kisa bir süre içinde ulaşılabilir bir yakınlıktadır. Alışveriş Merkezi içine 1. Levent metro istasyonundan doğrudan giriş mevcuttur. Metrodan indikten sonra “Metrocity Çıkışı” olarak yönlendirilmis yürüyen merdivenleri izlenerek alisveris merkezine en kisa yoldan ulasilabilir.

Otomobil İle:
Maslak ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü istikametinden ulaşım:

Metrocity Alisveris Merkezi, 1. Levent Büyükdere caddesi üzerinde bulundugundan Fatih Sultan Mehmet köprüsü istikametinden gelen araçların köprüyü geçtikten sonra ikinci çıkış olan Levent - Sarıyer çıkışını kullananarak Zincirlikuyu - Beşiktaş istikametine yönelmeleri halinde Metrocity Alisveris Merkezi, Maslak istikametinden gelen Büyükdere caddesi üzerinde sag kolda görülecektir.

Beşiktas - Zincirlikuyu istikametinden ulaşım:
Bu istikametten gelindiğinde sol kolda kalan Zincirlikuyu mezarlığı bitimindeki Metrocity Alışveriş Merkezi geçildikten sonra, Gültepe çıkışından çıkılarak soldaki ayrımdan Büyükdere Caddesi alt geçidi izlenerek tekrar Zincirlikuyu - Besiktas istikametine dönülmesi halinde Maslak istikametinden geliyormuş gibi Büyükdere Caddesi üzerindeki Metrocity'e ulaşılabilecektir. Mescid Bayan, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan mutfak ekipmanları mağazası. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.camdunyasi.com

Mesci̇d Bayan'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Mesci̇d Bayan'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Sadece bir avm değil metrocity. içinde güzel ofislerin bulunduğu bir plaza, bir iş merkezi. Hatta içinde bir metro istasyonu bile var.


metrocitye ulasmak icin ozel arabamiz yoksa buluindugumuz noktadan hangi toplu tasima araclarini kullanarak ulasabilecegimize dair bilgileri nasil edinebilirim?