Beslenme Uzmanı

Merve Diyet Ve Beslenme Danışmanlığı

Başakşehir, İstanbul
Merve Diyet Ve Beslenme Danışmanlığı

72 kişiden %98'si beğendi (4.9)

İletişim bilgileri

Adres: Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi, Şht. Polis Gaffar Okkan Cd., KC B2 BLOK, D:K:1, D:NO:6, 34488 Başakşehir/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (543) 214-8808 ara

Hakkında

Merve Diyet Ve Beslenme Danışmanlığı: Diyetisyen Merve Kalelioğlu 2012 yılında Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden şeref öğrencisi olarak mezun oldu. 2012-2014 yılları arasında Medical Park Hastaneler grubunda poliklinik ve klinik diyetisyeni olarak çalıştı.2015 yılının Aralık ayında Diyetisyen Merve Kalelioğlu Çiftçi tarafından kurulan Bahçeşehir Mervediyet Beslenme Danışma Merkezi hem bireylere hem kurumlara hizmet verirken aynı zamanda online diyet sistemi ile İstanbul dışından danışmanlık isteyen herkese hizmet vermektedir. Merve Diyet ve Beslenme Danışmanlık Merkezimizde; - Kilo koruma - Kilo Aldırma - Obezite ve kilo kontrol yönetimi - Kronik ve kompleks hastalıklarda beslenme tedavisi - Menü Planlama - Gebelik öncesi/gebelik sırasında/gebelik sonrası beslenme ve kilo kontrol yönetimi - Kurumsal Danışmanlık - Okul çağı beslenmesi - Yeme davranışı bozukluklarında beslenme tedavisi - Kilo alamama durumlarında beslenme tedavisi - Diyabet ve Diyet Tedavisi - PolikistikOver ve Beslenme - Mesafsiz diyet (İstanbul dışındaki danışanlar için diyet hizmeti) - Sağlıklı Beslenme Danışmanlığı - Emziklilik Döneminde Beslenme ve Kilo Kontrol yönetimi - Hipertansiyon ve Beslenme - Okul Öncesi Dönemde Beslenme - Gut Hastalığı ve Diyet Tedavisi - Sağlıklı Beslenme Danışmanlığı - Sporcu Beslenmesi - Kanserde Beslenme - Online Diyet - Nutrigenetik Tedavisi - Gentest Diyeti Merve Diyet Ve Beslenme Danışmanlığı, İstanbul, Başakşehir ilçesinde yer alan beslenme uzmanı. Bu mekan toplam 72 oy üzerinden 4.9 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.mervediyet.com

Merve Di̇yet ve Beslenme Danişmanliği'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Beslenme Uzmanı

Konum

Bu bölümde Merve Di̇yet ve Beslenme Danişmanliği'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.