Mert Akışkan Gücü Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Mert Teknik Fabrika Malzemeleri

Fatih, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Tersane Cad. No: 43 Karaköy Eminönü, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 252-8435 ara

Hakkında

Mert Teknik Fabrika Malzemeleri:

Mert Akışkan Gücü Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Akışkan gücü ile çalışan hidronik pnömatik silindir valfı ve diğer aksamının ve bunların üretiminde kullanılan ilk, yarı mamul ve mamul maddelerin imal, ithal, ihraç, dahili ticaret ve pazarlanması, elektrik, elektromekanik ve mekanik araç, gereç, rulman ve takım tezgahlarının ve bunların üretiminde kullanılan ilk, yarı mamyl ve mamul maddelerin imal, ithal, ihraç, dahili ticaret ve pazarlanması. Şirketin amacına ulaşbilmesi için lüzumlu makina ve tesisleri ile gayrimenkulleri iktisap etmek devir ve ferağ etmek kiraya vermek kiraya almak gayrimenkuller üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat mülkiyeti ve kat irtifakı tesis etmek iktisap devir ve ferağ etmek fabrika ve idare binaları inşa etmek. Şirketinamacı ile ilgili olarak şirketin borçlarını ve alacaklarını temin için rehin ve kefalet vermek rehin ve kefalet almak rehinleri fek ve tadil etmek ipotek vermek ipotek almak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,
İstanbul Ticaret Odası'na 154239 sicil no ile kayıtlı firma, 08 Ağustos 1978 tarihinde kuruldu. Mert Teknik Fabrika Malzemeleri, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan hidrolik sistemler ve malzemeler.

Soru & Cevap:

Mert Tekni̇k Fabri̇ka Malzemeleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • hidrolik sistemler ve malzemeler
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Mert Tekni̇k Fabri̇ka Malzemeleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.