Meridyen Kağıtçılık Matbaacılık İnşaat Taşımacılık San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Meridyen Kağıtçılık

Zeytinburnu, İstanbul
Meridyen Kağıtçılık

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Maltepe Mahallesi, Davutpaşa Cd. & Topkapı Cd. Emintaş Davutpaşa Matbaacılar Sitesi D:101/224, 34010 Zeytinburnu/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 493-2131 ara

Hakkında

Meridyen Kağıtçılık:

Meridyen Kağıtçılık Matbaacılık İnşaat Taşımacılık San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Matbaacılık sanayinde kullanılan her türlü kağıt ve kağıttan mamul maddelerin imalatı alım satım. . Şirket amacını gerçekleştirmek için gayrimenkul alabilir satabilir kiralar kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesi edebilir ipotek alabilir ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi ifraz tevhid taksim parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir, Şirket amacına ulaşabilmesi için iç ve dış piyasalardan uzun orta ve kısa vadede krediler temin edebilir sağlanan kredi ve borçlara karşılık alacaklı kişi kuruluş ve bankalar lehine ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları verebilir veyahut şirketin alacakları için bu teminatları alabilir ipotek tesis ve fek edebilir ticari işletme rehini akdedebilir ve şirketin 25. 7. 2006 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 596067 sicil no ile kayıtlı firma, 25 Temmuz 2006 tarihinde kuruldu. Meridyen Kağıtçılık, İstanbul, Zeytinburnu ilçesinde yer alan kağıt distribütörü. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Meri̇dyen Kağitçilik'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Kağıt Distribütörü
  • Matbaa
  • Kağıt Mağazası

Konum

Bu bölümde Meri̇dyen Kağitçilik'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.