Merdan Sağlık Bilgi İşlem Anonim Şirketi

Merdan Sağlık Bilgi İşlem

Başakşehir, İstanbul

()

İletişim bilgileri

Adres: Merdan Sağlık Hizmetleri Bilgi İşlem Otomasyon Gıda Temizlik Sanayi ve Dış Ticaret A. Ş. Merdan Sağlık Hizmetleri Bilgi İşlem Otomasyon Gıda Temizlik Turizm Sanayi ve Dış Tic. Ltd. Merdan Sağlık Hizmetleri Bilgi İşlem Otomasyon Gıda Temizlik Turizm S Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 631-3932 ara

Hakkında

Merdan Sağlık Bilgi İşlem:

Merdan Sağlık Bilgi İşlem Anonim Şirketi

Yurt içinde ve yurt dışındaki tüm özel ve resmi kuruluşların, belediyelerin, toplu konut ve sitelerin, sanayi ve tarım fabrikalarının, plaza ve iş merkezlerinin iç mekan ve dış çevre temizliği ile cadde, sokak temizliği ve çöp toplama hizmetlerini yapmak, çöp imha ve arıtma ayıklama tesisleri kurmak. Her türlü temizlik madde ve malzemeleri ile temizlik makinelerini almak, satmak, her türlü ev, işhanı, bina iş merkezi, otel, toplu konut, resmi ve özel hastanelerin, her türlü açık alanların, haşere, sürüngen ve kemirgen kontrolünü ve ilaçlamasını yapmak, haşere ilaçlamasında kullanılan ilaçların makine ve ekipmanların alımı, satımı ithalatı ve ihracatını yapmak ve 29. 01. 2013 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 321913 sicil no ile kayıtlı firma, 21 Aralık 1994 tarihinde kuruldu. Merdan Sağlık Bilgi İşlem, İstanbul, Başakşehir ilçesinde yer alan firma. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Merdan Sağlik Bi̇lgi̇ İşlem'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi

İncelemeler

Sayın İlgili,
28 Şubat 2017 tarihinde eşim E.Ü.Tıp Fak. Gnl.Cer. Kl.nde ameliyat oldu ve aynı gün öğle saatlerinde (3. kat ameliyathanesinde) yoğun bakıma alındı. Orada usullere göre saat 17.30-18.30 arası hastalarınızı görme olanağınız vardır. Bazen temizlik vb. nedenlerle bu süre 18.00 lere kayabiliyor. O gün de ertelendi. Ben ve oğlum görüş yapacaktık. Ancak 15 dk. sonra görevli personeliniz Mustafa bey (soyadını sonra öğrendim- Öz) sürenin dolduğunu ve görüşemeyeceğimi söyledi. Ben de yanımda bekleyen diğer aileden 8 kişiye niçin görüş yaptırdığını sorduğumda BAĞIRARAK tamam süre doldu dedik ya, çık... dedi, tekrar. Bağıramayacağını, tekrar tekrar vurgulamama rağmen devam etti. Ben de adını sordum. Mustafa, dedi. Soyadını sorduğumda "ne yapacaksın, üstüne mi alacaksın?" dedi. Terbiyesizlik etme dedim. Zaten o da hastaların bulunduğu bölüme giderek gözden kayboldu. Aşağı inip oradaki temsilciliğinizde bulunan Nagehan hanıma durumu aktardım. Telefon ile o beyle görüşüp bana onun adına özür dilediğini iletti...
Sayın ilgili, orası hastane ve oradaki insanlar zaten moral bozukluğu (en azından %90 çoğunluğu) içinde.orada çalışan personelin insani ilişkilerde daha eğitimli ve olumlu yaklaşım içinde olması gerekmez mi? Böylesine kaba ve ağzı ile kulağı arasında bağlantı olmayan kişileri eğitmek için ileriye yönelik bir programınız var mı? Bu tür kaba davranışta bulunanlar için bir yaptırım düşünür müsünüz?
Saygılar sunar, işlerinizde başarılar dilerim....