Mengerler Ticaret Türk Anonim Şirketi

Mengerler Ticaret Türk A.Ş. Genel Müdürlük

Beyoğlu, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Gümüşsuyu Mh. Selime Hatun Camii Sokak, No: 42, Taksim, Beyoğlu, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 484-3300 ara

Hakkında

Mengerler Ticaret Türk A.Ş. Genel Müdürlük:

Mengerler Ticaret Türk Anonim Şirketi

Mengerler Türk Ticaret Anonim Şirketi bünyesinde bulundurduğu toplam 846 kalifiye elemanı ile otomotiv sektöründe Türkiye’nin 10 ayrı noktasına konumlanan Mercedes-Benz yetkili bayi ve servis noktaları ile müşterilerine ayrıcalıklı hizmet sunmaktadır. Mercedes Benz, Smart, Chrysler, Jeep ve Dodge marka araçlarınıza satış ve satış sonrası tüm ihtiyaçlarınız için 70 yıldır hizmetinizdeyiz.
İstanbul Ticaret Odası'na 48032 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. Mengerler Ticaret Türk A.Ş. Genel Müdürlük, İstanbul, Beyoğlu ilçesinde yer alan servis. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.mengerler.com

Mengerler Ti̇caret Türk A.Ş. Genel Müdürlük'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • servis
  • otomotiv
  • firma
  • şirket
  • servis
  • oto servis
  • oto galeri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Mengerler Ti̇caret Türk A.Ş. Genel Müdürlük'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

mengerlere başladıgım tarih 1994 11 ay oto elektirikci olarak başladim beni işealan kamuran bey almiştı alahrazı olsun öldüise allah ramet etsi mekanı cennet olsun isan ve iş ci piskolejinden annayan iyi bir yöneticiydi kürşat acar genel müdürümüzdü iyi bir yönetici idi günlerde bir gün bayram arefesi kürşat bey arefe günü tamgün calışılacak dedi sene hatirlamıyorum 2000 2001mi bazı kişiler at vermek itemiyorum senikaya gitme kararı aldıklarını duyordum ve birgün servisde eve gderken sendika hanlısı arkadaşla tartışmıştım daha önce böyle bir halt daha yapmışin seni işten cıkar işlar gine aynı halt yapıyorsun diye uyarmıştım ozaman bana nedemesin seni ilgilendirmez kes sesinidemişti biz ize gece gündüz kazalı otobüs toplamaya calışıyorduk bana gelibde bende kimliğimi zorla eimde alıbta sendıkaya üye eden 8 saat boyunca istanbul yolunda girev icin tercübe yapan patronun 2 dudanın arasında bizim zamı vermezi diyen kişiler sendika elebaşılar ssh müdürü olmuş atölye müdürü olmuş atölye şefi olmuş helal olsun avm yöneticilerine ankara motoluda 12 sene calıştim gece gündüz sene 2006 zamımı vermedı bana şuanki aktiv olan ssh müdürü bana zamın genel müdürün cekmecesinde diye kırkır gecerdi ve beni işten sotub kendi işten ayrılsın diye politikar uguluyordu 1 uyguladı 2 uyguladı başaramadı yedek parca 7 adet 2528 motor vermiş parasını alamamış herhalde bana geldiler bir müşteriye motor verdik parasını alamadık motoru yerde calıştır müşteriyi ikna et tasminatını verelim dediler neyse kittim calıştırdım iknaetim şirkete geldim tazminatımı verdiler o zaman yeni genel müdür gelmişti bana bir gave sölemişti neden ayrılıyorsun demiş ti ben olanları kendine alatmıştım tükürülen tükürük geri yalanmaz olum demişti 3 aydı 2006 tarihinde ayrıldım diyecem ozamanki kişiler böyle idi şimdi ise müdür olmuş atölye şefi olmuş bizlere selam selam vemiyorlar dünyahali yazan ticari araclar e. ustası saygilarimla


Gerçekten kusursuz hizmet veriyor, çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum..