tekstil

Menderes Tekstil Denizli Fabrika

Sarayköy, Denizli

7 kişiden %60'si beğendi (3)

İletişim bilgileri

Adres: Cumhuriyet Mah. Gazi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı No: 242 Sarayköy / Denizli 20300 - TÜRKİYE Haritayol tarifi

Telefon: +90 (258) 429-1212 ara

Hakkında

Menderes Tekstil Denizli Fabrika: Menderes Tekstil Denizli Fabrika Denizli, Sarayköy ilçesinde tekstil, tekstil. Menderes Tekstil Denizli Fabrika, Denizli, Sarayköy ilçesinde yer alan tekstil. Bu mekan toplam 7 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.menderes.com

Menderes Teksti̇l Deni̇zli̇ Fabri̇ka'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • tekstil

Konum

Bu bölümde Menderes Teksti̇l Deni̇zli̇ Fabri̇ka'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

merhaba kolay gelsin ben nihat yörür fabrikada çalışanınız olarak raporlu olduğum için raporumu sigortaya bildirmenizi istiyorum kolay gelsin


Balıkesir üniversitesinde 2 sınıf grafik tasarım öğrencisiyim bu yaz ki stajımı bu firmada yapmak isterim geçen yaz bu frimaya başvurmuştum fakat geç kaldığım için olmamıştı bu sene için erken başvuru yapmamı söylemiştiniz çok isterim stajımı burada yapmak geri dönüş yapamanızı bekliyorum bi numara yada uluşabilecegim adres iyi günler .


balıkesr üniversitesinde 2 sınıf grafik tasarım okuyan ögrenciyi stajımı bu yaz bu firima ile yapmak istiyorum degerlendirmenizi isterim iyi günler.


hayırlı işler ben bursadan taharcı recep cep,no,05484721928 dokuma tahar hizmetleri verilir saygılarımla


calışmak istiyorum


uzun zamandır görüşemediğim bir akrabam çalışıyor iletişime geçmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim ismi aysun karaçiçek benim tel.tel .0535 .210 .01. 49


süper bi magaza,fakat giyim ürnlei pahalı