Meges Kimya Vernik ve Boya Sanayi Limited Şirketi

Meges Kimya Vernik Ve Boya Sanayi

Pendik, İstanbul
Meges Kimya Vernik ve Boya Sanayi

10 kişiden %52'si beğendi (2.6)

İletişim bilgileri

Adres: Sanayi, Hızır Reis Cd. No:14, 34906 Pendik/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 378-4696 ara

Hakkında

Meges Kimya Vernik ve Boya Sanayi:

Meges Kimya Vernik ve Boya Sanayi Limited Şirketi

Her nevi boya ile boya yapımında kullanılan kimyevi maddelerin, vernik hammadde ve mamullerinin alımı, satımı, imalatı, ihracatı, ithalatı ve ticareti Maksat ve konusunun temini için her türlü kısa, uzun ve orta vadeli krediler almak, teşvik kredileri almak ve bu konularda sözleşmeler yapmak, sahibi bulunduğu gayri menkullerin bu maksatlarla müesseselere, resmi dairelere ipotek etmek ve teminat göstermek. Şirket maksat ve mevzuu ile ilgili olarak her türlü menkul mal ve gayrimenkul mal ve hakları iktisaba işletmeye, kiralamaya kiraya vermeye, icabında almaya ve satmaya başkalarına ait gayrimenkuller üzerinde şirket lehine ipotek tesis ve tesciline veya mevcut ipotekleri fekke ve bu mallar üzerinde her türlü hakları iktisaba yetkili olacaktır ve şirketin anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 729474 sicil no ile kayıtlı firma, 23 Mart 2010 tarihinde kuruldu. Meges Kimya Vernik ve Boya Sanayi, İstanbul, Pendik ilçesinde yer alan . Bu mekan toplam 10 oy üzerinden 2.6 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.megesboya.com.tr

Meges Ki̇mya verni̇k ve Boya Sanayi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Meges Ki̇mya verni̇k ve Boya Sanayi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.