MEGA BASIM YAYIN SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Mega Basım Yayın A.Ş.

Avcılar, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Cihangir Mh. Güvercin Caddesi, No: 3 / 1 Baha İş Merkezi A Blok, Pk: 34310, Haramidere, Avcılar, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 412-1700 ara

Hakkında

Mega Basım Yayın A.Ş.:

MEGA BASIM YAYIN SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Her türlü dizgi, film ve cilt işlemlerini yapmak, karton, PVC bez ve diğer her türlü malzeme üzerine ofset, tipo, serigrafi tifdruk ve diğer sistemlerle baskı yapmak, her türlü mecmua, kitap, gazete, neşri, imali, imal ettirilmesi, ticareti, her türlü sesli ve görüntülü yayınlar . . . . . . bu konularda eğitim çalışmaları için gerekli her türlü maddi ve manevi imk an hazıralayıcı faaliyetlerde bulunmak, Şirketin gayesine ulaşabilmesi için lüzumlu makina ve tesisleri ile nakil vasıtalarını ve gayrimenkulleri iktisap etmek, devir ve ferağ etmek kiraya vermek, kiralamak, gayrimenkullerin üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyet kat mülkiyeti ve kat irtifakı tesis etmek, iktisap devir ve ferağ etmek, fabrika, iş merkezi, işyeri işhanı konut lojman inşa etmek kat karşılığı inşaat yapmak yaptırmak, almak, satmak, arsa almak ve satmak, Şirketin borçlarını ve alacaklarını teminen her türlü menkul ve gayrimenkulü ipotek ve rehin vermek ipotek ve rehin almak ipotek ve rehinleri fek ve tadil etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 278522 sicil no ile kayıtlı firma, 03 Eylül 1991 tarihinde kuruldu. Mega Basım Yayın A.Ş., İstanbul, Avcılar ilçesinde yer alan basım. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.mega.com.tr

Mega Basim Yayin A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • basım
  • matbaa
  • matbaacılık
  • ofset
  • basım
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Mega Basim Yayin A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

komori ve roland 700 de çalışmışım iş arıyorum 05436652156