Medtronic Medikal Teknoloji Ticaret Limited Şirketi

Medtronic Medikal Türkiye

Ümraniye, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Saray Mh. Dr. Adnan Büyük Deniz Caddesi, Akkom Ofis Park, 2. Blok, No: 4, Kat: 18, Ümraniye, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 636-1000 ara

Hakkında

Medtronic Medikal Türkiye:

Medtronic Medikal Teknoloji Ticaret Limited Şirketi

Yürürlükteki ithalat, ihracat rejimleri ve konuya ilşkin diğer mevzuata riayet etmek kaydıyla, her türlü dijital tıbbı görüntüleme diyagnostik ve girişimsel radyoloji sistemleri bilgisayarlı sistemler her türlü medikal ekipman alet ve tedavi araçlarının bunların her türlü parçalarının yedeklerinin sarf malzemelerinin tıbbı film malzemelerinin ve ilaçlarının ithalat ihracat ve dahili ticaretini yapmak Her türlü menkul ve gayrimenkul edinebilir, satabilir, bunları devir ve ferağ edebilir, borçlarının teminatı olarak menkulleri üzerinden rehin ile gayrimenkulleri üzerinden ipotek tesis ve fek edebilir, alacaklarının teminatı olarak her türlü kefalet rehin ve ipotek alabilir ve bunları fek edebilir ve 5. 8. 2008 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 491571 sicil no ile kayıtlı firma, 30 Ocak 2003 tarihinde kuruldu. Medtronic Medikal Türkiye, İstanbul, Ümraniye ilçesinde yer alan şirket. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Medtroni̇c Medi̇kal Türki̇ye'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • şirket
  • medikal
  • sağlık
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Medtroni̇c Medi̇kal Türki̇ye'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

ben insülin pompa seti almıştım. ödeme yapacağım telefonlaulaşamadım bana birhesap numarası gönderebilirmisiniz. bekliyorm.


Quik-set Paradigm MMT-397 vücuda tutturan yapışkanlı materyal, son zamanlarda (eskiden olduğu gibi tutmamakta) vücuttan kısa sürede ayrılmaktadır.
Önemine binaen durumu bilgilerinize sunarım.
Saygılarımla,