mesleki eğitim kursu

Mediha Yener Modelistlik Ve Stilistlik Kursu

Kadıköy, İstanbul

5 kişiden %80'si beğendi (4)

İletişim bilgileri

Adres: Vişne Sok. Kuşdili Cad. No: 39 Osmanağa Mh. Altıyol Kadıköy, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 338-2267 ara

Hakkında

Mediha Yener Modelistlik ve Stilistlik Kursu: Mediha Yener Modelistlik ve Stilistlik Kursu İstanbul, Kadıköy ilçesinde mesleki eğitim kursu. Mediha Yener Modelistlik ve Stilistlik Kursu, İstanbul, Kadıköy ilçesinde yer alan mesleki eğitim kursu. Bu mekan toplam 5 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Medi̇ha Yener Modeli̇stli̇k ve Sti̇li̇stli̇k Kursu'nun kayıtlı olduğu kategoriler:

  • mesleki eğitim kursu

Konum

Bu bölümde Medi̇ha Yener Modeli̇stli̇k ve Sti̇li̇stli̇k Kursu'nun haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Egitim kursunuza uye olmak istiyorum.Egitiminiz kac ay suruyor ve toplam ucretinizi ogrenebilir miyim?


Bilgi ve fiyat almak istiyorum


Kursunuzdan 2001 yılında mezun oldum.mezun olduktan sonra tekstil sektöründe 13 yıldır modelist olarak calisiyorum.kurumuzda modelist eğitmeni olarak görev almak istiyorum tel:05443533221 02165270861


Merhabalar ,kursunuzun eski mezunlarındanım.Kurs bitirme belgemi kaybettim acaba yerine sizden kursunuzu bitirdiğime dair bir belge alabilirmiyim.


iyi günler kursunuza katılmayı düşünüyorum ücret konusunda bilgi verirseniz sevinirm birde kurs sonunda staja yönlendiriyomusunuz iş garantisi varmı merak ettiğim konular bunlar teşekkürler [email protected] mail adresim