Elektronik eşya mağazası

Media Markt Ankara Optimum AVM

Etimesgut, Ankara
Media Markt Ankara Optimum AVM

1,515 kişiden %80'si beğendi (4)

İletişim bilgileri

Adres: Etiler, Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi, Ayaş Ankara Yolu Blv. 93A/208, 06930 Etimesgut/Ankara Haritayol tarifi

Telefon: +90 (850) 222-1500 ara

Hakkında

Media Markt Ankara Optimum AVM: Media Markt Ankara Optimum AVM Ankara, Etimesgut ilçesinde media markt marketi, elektronik market, media markt marketi. Media Markt Ankara Optimum AVM, Ankara, Etimesgut ilçesinde yer alan elektronik eşya mağazası. Bu mekan toplam 1,515 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Elektronik eşya mağazası. Bu elektronik eşya mağazası için 1,515 kişi oy kullandı ve ortalama 4 puan aldı.

Web site adresi: www.mediamarkt.com.tr

Medi̇a Markt Ankara Opti̇mum AVM'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Medi̇a Markt Ankara Opti̇mum AVM'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Selam sızden bır nokıa lumıa aldım telefon berbat kullanılmıyor yanı bu dördüncü seferdir garantıye yollıyacam ne yapmam gerekiyor soylarımsınız


sizler ne kadar vurdumduymaz ve basit insanlarsınız.sizin seviyenize inmek bile bir seviyesizliktir.insanları oyalamak ve kandırmak rumuzunuz olmuş.vermiş olduğumuz siparişi alabilmek için sosyal medyayı ayağa kaldırmakmı gerekiyor? .