Maytur Turistik Tesisler Yapım İşletme ve Organizasyon Anonim Şirketi

Maytur Turistik Tesisler Yapım İşletme Ve Organizasyon

Beşiktaş, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Akatlar Mah. Yıldırım Oğuz Göker Caddesi, Orkide Sokak, No: 1, Akatlar, Beşiktaş, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 352-3136 ara

Hakkında

Maytur Turistik Tesisler Yapım İşletme ve Organizasyon:

Maytur Turistik Tesisler Yapım İşletme ve Organizasyon Anonim Şirketi


Türkiye dahilinde münasip görülecek mallarda turistik tesisler kurmak, bunlarla ilgili olarak gayrimenkuller satın almak, satın alınacak arsalar üzerine otel, motel, tatil köyü, dinlenme tesisleri, yat yanaşma yeri, marina, restoran, kafeterya bar açır ve kapalı spor salonları gibi turistik tesisler inşa etmek ve aracılık yapmamak kaydı ile ilgili bulunduğu gayrimenkul ve menkul bilumum mallar üzerinde başkaları lehine mülkeyit yada mülkiyetten gayri ayni haklar tesis etmek veya başkalarının ilgili bulunduğu bilumum menkul ve gayrimenkul hak ve alacak mahiyetindeki mallar üzerinde mülkiyet veya mülkiyetten gayri ayni haklar iktisap eylemek. Şirket gerek maliki bulunduğu gerekse başkalarının mülkiyetinde bulunan gayrimenkuller üzerinde şirket lehinde veya aleyhinde ipotek tesis edebilir veya fekkini isteyebilir ve 11. 4. 2000 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 200650 sicil no ile kayıtlı firma, 21 Mart 1984 tarihinde kuruldu. Maytur Turistik Tesisler Yapım İşletme ve Organizasyon, İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan tesis yönetimi.

Soru & Cevap:

Maytur Turi̇sti̇k Tesi̇sler Yapim İşletme ve Organi̇zasyon'un kayıtlı olduğu kategoriler:

  • tesis yönetimi
  • firma
  • tesis yönetimi
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Maytur Turi̇sti̇k Tesi̇sler Yapim İşletme ve Organi̇zasyon'un haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.