mutfak

Masifsan Mobilya

Bayrampaşa, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Terazidere Mh. Egemen Sokak, No: 38, Bayrampaşa, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 493-5176 ara

Hakkında

Masifsan Mobilya: Masifsan Mobilya İstanbul, Bayrampaşa ilçesinde mutfak, mutfak. Masifsan Mobilya, İstanbul, Bayrampaşa ilçesinde yer alan mutfak. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Masi̇fsan Mobi̇lya'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • mutfak

Konum

Bu bölümde Masi̇fsan Mobi̇lya'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

yalanci duzambaz firma


arkadaslar biz bu firmaya 20 agustos mutfak siparisi verdik sözlesmeye göre 10 eylulde bitmis halde teslim edilecekti parasinin yüzde 80 ni pesin ödedik bugün 29 eylül ve hicbisekilde teslim edilmedi sürekli oyalamalar hicbir gecerli neden sunmadan sürekli yalan konusarak bugün gelicegiz yarin deyip oyaliyorlar dolaplarin iskelesini getirip koydular kapaklar tezgah hic birsey ortada yok beylikdüzünde bulunan eskidji bazari denilen bu yerde kücük bir showroomlari var satana kadar ilgelenen satici tezgahtarlar parayi alip sözlesme imzalandiktan sonra hic bir sekilde yardimci olmuyorlar biz sadece isciyiz deyip kenara cekiliyorlar.gercekten kesinlikle bu firmadan hic birsekilde inanip güvenip bir alisverisyapmayiniz .umarim enazindan bu sikayetim baskalirininda agzinin yanmamasini saglar.


masifsan söz vermiş oldugu evin eksik parçalarını hala tamamlamadı insanları bukadar bekletmek olmaz işini düzgün yapan üretici kalmamış bizi bukadar magdur etmeye hakkı yok en kısa zamanda eksiklerinizi tamamlayınokadar