Forum Marmara Alışveriş ve Yaşam Merkezi

Marmara Forum Alışveriş Merkezi

Bakırköy, İstanbul
Marmara Forum Alışveriş Merkezi

24,951 kişiden %86'si beğendi (4.3)

İletişim bilgileri

Adres: Osmaniye, Çobançeşme Koşuyolu Cd. No:3, 34100 Bakırköy/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 466-6453 ara

Hakkında

Marmara Forum Alışveriş Merkezi:
Marmara Forum Açılış-Kapanış Saatleri:
Açılış: 10: 00 - Kapanış 22: 00

Marmara Forum AVM'ye Ulaşmak İçin;

Arabayla E5 Havalimanı’ndan Mecidiyeköy istikametini takip ederken, Bakırköy-Bahçelievler köprüsünden sonra yan yola sapıp Osmaniye – Veliefendi – Sahilyolu sapağından girerek Marmara Forum’a ulaşabilirsiniz.

E5 Mecidiyeköy yönünden Havalimanı istikametini takip ederken Merter’den yan yola sapıp, Veliefendi – Osmaniye-Zeytinburnu – Sahilyolu sapağından girerek Marmara Forum’a ulaşabilirsiniz.

Metrobüsle Zeytinburnu İstasyonu’nda inip Çobançeşme Koşuyolu Caddesi’ni takip ederek Marmara Forum’a ulaşabilirsiniz

Metroyla Zeytinburnu İstasyonu’nda inip Çobançeşme Koşuyolu Caddesi’ni takip ederek Marmara Forum’a ulaşabilirsiniz.

İncirli Metrobüs durağı ile arasında 50 metre bulunan Bakırköy metro istasyonu durağından İsmail Araz Bulvarı’nı takip ederek Marmara Forum’a ulaşabilirsiniz. Marmara Forum Alışveriş Merkezi, İstanbul, Bakırköy ilçesinde yer alan alışveriş merkezi. Bu mekan toplam 24,951 oy üzerinden 4.3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Alışveriş merkezi. Bu alışveriş merkezi için 24,951 kişi oy kullandı ve ortalama 4.3 puan aldı.

Web site adresi: www.marmaraforum.com.tr

Marmara Forum Alişveri̇ş Merkezi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Marmara Forum Alişveri̇ş Merkezi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Toplu ulaşım araçlarıyla ulaşmak isteyenler için. Zeytinburnu-Bakırköy minibüsleri hemen yanından geçmekte. Zeytinburnu metro istasyonuna ve zeytinburnu metrobüs durağına yaklaşık 200 metro uzaklıkta. Tekzenin yanından yürüyerek kolaklıkla ulaşılabilir. Marmara forum yönetimi ısrarla bu yolu ıslah edip yaya olarak ziyaretçilerini düşünmüyor. İnsanlar yolun kenarından geçmek zorunda kalıyor.


maaaaaaalll


09 09 2012 Sabah 10 servisini Ataköy 9.Kısımda 10 dan 10 30 a kadar bekledim gelmedi.
4449494 te cevap vermedi


Carrefourdan Servislere yürüme mesafesi çok çok uzun ihtiyacımız olan ürünleri almaya çekiniyoruz. Mümkünse Carrefourdan servislere çıkış yapılsın
Teşekkürler


Carrefourdan Servislere yürüme mesafesi çok çok uzun ihtiyacımız olan ürünleri almaya çekiniyoruz. Mümkünse Carrefordan servislere çıkış yapılsın
Teşekkürler


MARMARA FORUM ÇOK GÜZEL BİR YER SÜPER.


çok güzel bir alış veriş merkezi müthiş fakat ulaşım yönünden zorluk çekiyoruz gelirken problem yok fakat dönüşte araç yok servislerinizden de yararlanamıyoruz
çünkü çapa - şehremini istikametine servis aracınız yok bu yüzden zorlanıyoruz