Marka Evi Tekstil ve İletişim Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi

Marka Evi Tekstil Ve İletişim Sanayi

Şişli, İstanbul
Marka Evi Tekstil ve İletişim Sanayi

(5)

İletişim bilgileri

Adres: 19 Mayıs Cad. Turhan İş Merkezi No: 25 D: 9, Şişli, 34360 Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 296-2996 ara

Hakkında

Marka Evi Tekstil ve İletişim Sanayi:

Marka Evi Tekstil ve İletişim Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi

Her türlü tekstil ürününün kadın erkek çocuk iç ve dış giyiminde kullanılan konfeksiyon mamüllerinin suni deri tabi deri ipek pamuklu keten kadife kot kumaşlarından üretilen giyeceklerin üretimi fason imalatı toptan perakende alımı satımı ithalatı ihracatı pazarlaması ve dahili ticareti Amaç ve konusunun gerçekleşmesi için yurt içinde ve yurt dışında gerekli menkul ve gayrimenkulleri aracılık yapmamak kaydı ile satın alabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, satabilir, ipotekte dahil olmak üzere menkul ve gayrimenkullerle ilgili her çeşit ayni ve şahsi hakları iktisap edebilir, alacaklıları lehine rehin ve ipotek tesisi de dahil olmak üzere her türlü teminat verebilir, bunları tapu kütüğüne ve ilgili sicillerine tescil ettirebilir bu hakları kütükten ve sicilden tadil ve terkin ettirebilir, şirket lehine tesis edilen ipotekleri fek ve terkin edebilir, Şirket amacını gercekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir, şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi ifraz tevhid taksim parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları ve 28. 6. 2007 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 541118 sicil no ile kayıtlı firma, 24 Aralık 2004 tarihinde kuruldu. Marka Evi Tekstil ve İletişim Sanayi, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan halkla İlişkiler firması. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.markaevi.com.tr

Marka Evi̇ Teksti̇l ve İleti̇şi̇m Sanayi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Halkla İlişkiler Firması

Konum

Bu bölümde Marka Evi̇ Teksti̇l ve İleti̇şi̇m Sanayi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.