Maraton Tarım Makina Otomasyon Limited Şirketi

Maraton Tarım Makine Otomasyon

Şişli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Halil Rıfat Paşa Mah. Perpa Ticaret Mrk. B Blk. Kat: 4 Daire: 415, Okmeydanı, Şişli, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 222-7662 ara

Hakkında

Maraton Tarım Makine Otomasyon:

Maraton Tarım Makina Otomasyon Limited Şirketi

Her çeşit canlı hayvan alımı, satımı, pazarlamasını ithalat ve ihracatını yapmak, her türlü eti yenebilir, canlı hayvanların usul ve esaslar dahilinde kesimi yapmak besicilik ve süt üretimi ile ilgili hayvan yetiştiriciliği yapmak. Her türlü süt ve süt ürünlerinin alımını, satımını, üretimini, ambalaj, paketlemesini, toptan ve perakende pazarlamasını ithalatını, ihracatını ve imalatını yapmak ve yaptırmak, Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket kendi ihtiyacı için gayrimenkul alıp bina tesis edebilir veya inşa ettirebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde satış vadi sözleşmesi yapabilir, bunlar üzerinde başka ayrı haklar koyabilir, irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Şirket sahibi bulunduğu menkul ve gayrimenkulleri ipotek edebilir, teminat olarak gösterebilir ve alacaklarına karşılık 3. şahısların da menkul ve gayrimenkullerini rehin ve ipotek alabilir, bu ipotekleri kaldırabilir ve teminat olarak gösterebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde alım, satım, cins tashihi ifraz tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Şirket maksat ve mevzuunun tahakkuku için para istikraz edebilir. Bankalardan kredi alabilir karşılığında teminat verebilir, mal varlığına dahil menkul ve gayrimenkuller üzerinde alacaklıları lehine rehin ve ipotek tesis edebilir, Şirket amacını gerçekleştirmek için çiftlikler, havuzlar, soğuk hava depoları, entegre ve kombine tesisler, mağazalar, ofisler dükkanlar depolar ardiyeler alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir ve 30. 6. 2010 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 611404 sicil no ile kayıtlı firma, 10 Ocak 2007 tarihinde kuruldu. Maraton Tarım Makine Otomasyon, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan tarım.

Soru & Cevap:

Maraton Tarim Maki̇ne Otomasyon'un kayıtlı olduğu kategoriler:

  • tarım
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Maraton Tarim Maki̇ne Otomasyon'un haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.