web sitesi

Mango Online Alışveriş Sitesi (Mngshop.com)

Beyoğlu, İstanbul

()

İletişim bilgileri

Adres: Katip Çelebi Mh. Hasnun Galip Sokak, No: 12, Kat: 6, Mango Merkez Ofis, Beyoğlu, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (800) 211-6470 ara

Hakkında

Mango Online Alışveriş Sitesi (Mngshop.com): Mango Online Alışveriş Sitesi (Mngshop.com) İstanbul, Beyoğlu ilçesinde internet sitesi, web sitesi, alışveriş sitesi. Mango Online Alışveriş Sitesi (Mngshop.com), İstanbul, Beyoğlu ilçesinde yer alan web sitesi. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Mango Onli̇ne Alişveri̇ş Si̇tesi̇ (Mngshop.com)'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • web sitesi
  • internet sitesi
  • web sitesi
  • alışveriş sitesi

Konum

Bu bölümde Mango Onli̇ne Alişveri̇ş Si̇tesi̇ (Mngshop.com)'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Eskişehir Mango mağazasından aldığım bir ürünü değiştirmek için gittiğimde yönetici yeliz Aras tarafından eşim ile birlikte kovuldum kovulmayı da bırakın üzerime saldırıp elimden telefonumu almaya kalktı ayrıca eşime ve tüm askerlere hakaretler yağdırdı elimde tüm söylediklerime dair video kaydı var ayrıca mağaza kamera kayıtları da mutlaka mevcuttur. Buradan şikayet ile kalmayıp ayrıca BİMER sosyal medya ve Avrupa insan haklarına da başvuruda bulunup şikayetlerimi yapacağım. Kişi hakkında acil müdahale istiyorum şimdi size soruyorum sayın Mango firması sizce bu nasıl bir firma anlayışı bu davranış ve saldırı ne kadar etik? Ve şikayetlerimede hala dönüş alamıyorum