Maktes Makina Tesisat ve Ticaret Anonim Şirketi

Maktes Makina Tesisat Ve Tic. Aş

Beyoğlu, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Necatibey Cad. No: 18 Kemankeş(Karamustafapaşa) Mh. Beyoğlu, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 252-4400 ara

Hakkında

Maktes Makina Tesisat ve Tic. Aş:

Maktes Makina Tesisat ve Ticaret Anonim Şirketi

Brülör, fenni malzeme, tesisat, teknik makina ticareti, bunlara ait yedek parça ile ilgili ithalat, ihracat, taahhüt, dahili ticaret, mümessilliktir. Şirketin işleri için iç ve dış piyasalardan uzun, orta ve kısa vadeli istikrazlar akdetmek, ticari kredileri ve benzerleri kredileri emtia akreditif yatırım kredileri açık krediler esham ve tahvilat üzerine avans kredileri ve benzeri kredileri temin etmek ayrıca ihracat ve reeskont prefinansman kredileri temin etmek, Şirketin amacına ulaşabilmesi için lüzumlu makine ve tesisleri ile gayri menkulleri iktisap etmek devir ve ferağ etmek kiray vermek kiraya almak gayri menkullerin üzerinde irtifak intifa sükna gayri menkul mülkellefiyeti ve kat irtifakı tesis etmek iktisap devir ve ferağ etmek fabrika depo satış mağazaları ve idari binaları inşa etmek ve 24. 3. 2003 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 94760 sicil no ile kayıtlı firma, 08 Mart 1967 tarihinde kuruldu. Maktes Makina Tesisat ve Tic. Aş, İstanbul, Beyoğlu ilçesinde yer alan sıhhi tesisat malzemeleri satış.

Soru & Cevap:

Maktes Maki̇na Tesi̇sat ve Ti̇c. Aş'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • sıhhi tesisat malzemeleri satış
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Maktes Maki̇na Tesi̇sat ve Ti̇c. Aş'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.