Madeks Mağaza Dekorasyon Sistemleri Plastik ve Ambalaj San. Tic. Ltd. Şirketi

Madeks Mağaza Dekorasyon Sistemleri

Bayrampaşa, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Dökümcüler Cad. No: 4 Nurdal Han Daire: A Muratpaşa Mh. Bayrampaşa, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 418-1728 ara

Hakkında

Madeks Mağaza Dekorasyon Sistemleri:

Madeks Mağaza Dekorasyon Sistemleri Plastik ve Ambalaj San. Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü mağaza alışveriş merkezi depo ve ticarethanelerinin ahşap plastik metal ve camdan teşhir standlarını raf dolap ve dekorasyon elemanlarını üretmek alma satmak ithal ve ihraç etmek. Konusu ile ilgili olmak şartı ile gerek duyacağı taşınır ve taşınmaz malları satın alır gerektiğinde fazla olanları satar gerektiğinde kamu kuruluşlarına veya belediyelere terk edebilir gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı kat mülkiyeti tesis etmek irtifak sükna ve aynı haklar tesis edebilir bunlaru devredebilir icabında ifraz ve tevhid taksim ile parselasyon için her türlü muamele ve tasarrıf etmek. Yukarıdaki amaçların gerçekleştirilebilmesi için taşıt menkuk gayrimenkul mallar almak kiraya vermek satmak tesisler kurmak işletmek. . . gayrimenkul almak satmak trampa yapmak yapmak kiralamak tapuda ciro tashihi yapmak şirket leh ve aleyhine aynı haklar rehin ve ipotekler tesis etmek ve bunları reddetmektir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 574602 sicil no ile kayıtlı firma, 05 Ocak 2006 tarihinde kuruldu. Madeks Mağaza Dekorasyon Sistemleri, İstanbul, Bayrampaşa ilçesinde yer alan iç dekorasyon. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Madeks Mağaza Dekorasyon Si̇stemleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • iç dekorasyon
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Madeks Mağaza Dekorasyon Si̇stemleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Hayırlı olsun.